reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

Aha, dziewczyny, mi się kojarzy, że wyprzedaże ciuchów w sieciówkach są w lipcu. Ale teraz już widzę dużo przecen 50%. Jak to jest? Czekać jeszcze na przeceny czy już będzie wchodziła nowa kolekcja i trza brać, co wisi teraz na obnizkach?

Ktoś pytał o ciuszki lepszej jakosci. KappAhl ma lepszą bawełnę i oryginalne wzornictwo, widziałam że wiszą na przecenie ubranka, które z powodzeniem mogą być dla październikowego bobasa. Ich ubranka wypadają raczej większe niż standard (coś jak H&M).
Z polskich firm warto polować na Lafel - i tu w drugą stronę, ubranka są maleńkie, 56 raczej nie warto brać.
Teraz teraz sa wszystkie wyprzedaze. Jakos od 15 sie zaczely, teraz doszla zara i reserved :)

reklama
Ja też mam zamiar namaczac i szorowac,do uzywanych rzeczy dodam nappy fresh i 90 stopni. Potem żelazko(tam,gdzie mozna) i liczę,że się dopierze i odkazi

Ja jeszcze tylko łóżeczko,fotelik i nianka elektroniczna z tych 'grubszych' rzeczy. Reszta to jak pisalam :)
Mi zostało kupić: łóżeczko, materac do łóżeczka, coś do niego zeby nie bylo takie puste, szumis i mata ale to poprosze jako prezent (chyba ze okazje znajde hehe), monitor oddechu, wózek, jeden recznik, kosmetyki, pieluchy 1, woreczki do mleka, nakladki na sutki, nawilżacz powietrza (tez troche z mysla o mnie bo w okresie grzewczym mam tragedie z oczami i oddychaniem ogolnie [emoji3]), aspirator do nosa (ale to tez moze później kupie, jak juz sie urodzi), koszula do porodu, staniki do karmienia i cala apteka (te wszystkie cuda do szpitala i dla dziecka, majty poporodowe)

I to byloby wszystko [emoji3][emoji3]

Mi zostało kupić: łóżeczko, materac do łóżeczka, coś do niego zeby nie bylo takie puste, szumis i mata ale to poprosze jako prezent (chyba ze okazje znajde hehe), monitor oddechu, wózek, jeden recznik, kosmetyki, pieluchy 1, woreczki do mleka, nakladki na sutki, nawilżacz powietrza (tez troche z mysla o mnie bo w okresie grzewczym mam tragedie z oczami i oddychaniem ogolnie [emoji3]), aspirator do nosa (ale to tez moze później kupie, jak juz sie urodzi), koszula do porodu, staniki do karmienia i cala apteka (te wszystkie cuda do szpitala i dla dziecka, majty poporodowe)

I to byloby wszystko [emoji3][emoji3]
Loj...to ja jednak duzo mam do kupienia....

No Droga my to sąsiadki będziemy. Grochów. Pamiętam, że Ty Saska Kępa :-) ?
U nas remont się mega wydłużył. Miało być malowanie ale jest wszystko także trochę to trwa :-)
Zgadza się! [emoji6] Co prawda my chwilowo szukamy mieszkania w innym mieście, ale jak się nic nie znajdzie to zostanę sama z dzieciaczkiem w Warszawie...

Mnie najbardziej przeraża właśnie to, że ja całkowicie zmieniam miasto.I to na takie, które widziałam na zdjęciu i mapie...
Niby to moja któraś.przeprowadzka, ale chyba będzie najgorsza - bo są.dzieciaki i co za tym idzie mnóstwo duperele, zabawek itd

O kurczę bardzo odważnie :-) to Maleństwo w brzuszku będzie bardzo odważne w takim razie a wiadomo, że do odważnych świat należy :-)
A co do za miasto jeśli można wiedzieć ?
Będzie dobrze. Wszystko na pewno elegancko ogarniesz:-)

reklama
Do góry