reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A nie opłacałoby się żebys zamówiła do kogoś rzeczy i ktoś zrobił ci paczkę przewoźnikiem? :) Ja z Anglii tak robiłam zapłaciłam 70 zł za paczkę 35kg , trochę weszło tych rzeczy :)
Nie mam aż tyle tych rzeczy, bo tata wszystko zabrał co chciałam. Poza tym nie chce już nikogo angażować w moje 'widzimisie'. Wolałabym żeby coś bezpośrednio do mnie przyszło, albo znaleźć stacjonarnie. Ale dziękuje za radę :)

reklama
Mi już nie ma kto przywiezc :p tzn tata wczoraj pojechał, a mama przyleci samolotem, Wiec nic mi nie weźmie... Pisałam do jednego sprzedawcy na Allegro czy wysyłają za granice i cisza od ponad tygodnia. No nic, trudno :p
Mi się ostatnio udało, bo mój kolega jechał z Pl do Hammu pustym samochodem. Przywiózł mi niebieską wanienkę ( ja kupiłam wcześniej różowa), cały komplet pościeli do łóżeczka, leżaczek i jeszcze kilka rzeczy od mamy. Teraz parę rzeczy dowiezie mi jeszcze mama ❤️. Resztę kupuję na miejscu. Juz praktycznie obkupiona jestem, zostały jakieś drobne rzeczy. Ciuszkow też chyba więcej nie kupuję, bo nie wiem czy dobrze się wstrzelę z rozmiarem. Jak coś to będę dokupywać na bieżąco.

Dziewczyny ratunku !! :p smaruję się od 4 mc balsamem na rozstępy, na brzuchu nic nie mam..na piersiach delikatne..ale to co już dziś zobaczyłam na moich udach to jakaś masakra..takie rozstępy że szok :(:(

A apropo storczyków... to mam taki jeden który tylko wypuści pęd, ja szczesliwa, a za chwile patrzę on się robi cały w kroplach i wysycha. Co to może być? Jakaś choroba kwiatka czy jakies moje zaniedbanie? Zauwazylam wczoraj, ze z innym robi się podobnie... ale mam tez dwa które ładnie kwitną i nic im nie jest, Wiec nie wiem...

Dziewczyny ratunku !! [emoji14] smaruję się od 4 mc balsamem na rozstępy, na brzuchu nic nie mam..na piersiach delikatne..ale to co już dziś zobaczyłam na moich udach to jakaś masakra..takie rozstępy że szok :(:(
Ja na szczescie ani jednego jeszcze nie widze. Moja mama tez w ogole nie ma po trojce dzieci wiec chyba zasluga genow. Za to cellulit to mam juz wszedzie [emoji50]

A apropo storczyków... to mam taki jeden który tylko wypuści pęd, ja szczesliwa, a za chwile patrzę on się robi cały w kroplach i wysycha. Co to może być? Jakaś choroba kwiatka czy jakies moje zaniedbanie? Zauwazylam wczoraj, ze z innym robi się podobnie... ale mam tez dwa które ładnie kwitną i nic im nie jest, Wiec nie wiem...
Oj nie wiem [emoji852] nie zdarzyło mi się to jeszcze. Ja je podlewam raz na tydzień, co drugi tydzień z odżywką i pięknie rosną[emoji4]

Dziewczyny ratunku !! :p smaruję się od 4 mc balsamem na rozstępy, na brzuchu nic nie mam..na piersiach delikatne..ale to co już dziś zobaczyłam na moich udach to jakaś masakra..takie rozstępy że szok :(:(

Nic nie mów. Ja w pierwszej ciąży też się smarowałam. Kupiłam sobie olejek bio-oil. Rozstępy miałam wszędzie. Na udach też. Teraz smaruje się moim balsamem, tym co zawsze i nic nowego mi się do tej pory nie pokazalo. I oby tak juz zostało.

Oj nie wiem [emoji852] nie zdarzyło mi się to jeszcze. Ja je podlewam raz na tydzień, co drugi tydzień z odżywką i pięknie rosną[emoji4]

Moje niektóre też tak miały. Teraz in przeszło. Ale czemu tak się dzialo to nie mam pojęcia. Normalnie paczki robiły się żółte i opadały.

Mi się ostatnio udało, bo mój kolega jechał z Pl do Hammu pustym samochodem. Przywiózł mi niebieską wanienkę ( ja kupiłam wcześniej różowa), cały komplet pościeli do łóżeczka, leżaczek i jeszcze kilka rzeczy od mamy. Teraz parę rzeczy dowiezie mi jeszcze mama ❤️. Resztę kupuję na miejscu. Juz praktycznie obkupiona jestem, zostały jakieś drobne rzeczy. Ciuszkow też chyba więcej nie kupuję, bo nie wiem czy dobrze się wstrzelę z rozmiarem. Jak coś to będę dokupywać na bieżąco.
Dlatego ja kupiłam przedwczoraj szara wanienkę [emoji23], jak kupowałam ręczniczek to tez taki kremowy, jakaś neutralna fazami się włączyła Haha a co do ubranek to ja nawet nie wiem co mam dokładnie, a co jeszcze potrzebuje. Jak kupuje to coraz to większe rozmiary, żeby się nie okazało ze mam za dużo jednego rozmiaru i nawet mała nie pochodzi :p a jak będzie gotowy pokój to popiore wszystko, posprawdzam co mam i czego jeszcze ewentualnie brakuje to dokupie ;) ale ubranka to wszystkie typowo dla dziewczynki, jak będzie chłopiec to będzie chodził w różowych motylkach :p

reklama
Do góry