miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Też na to zwróciłam uwagę [emoji23]
Może to ta za mała już góra od stroju takie robi wrażenie optyczne hah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też na to zwróciłam uwagę [emoji23]
Widać właśnie że takie nabrzmiałe [emoji39]Hah dziękuje, strój to ledwo na mnie jest hah, taki obcisły, masakra xd
Właśnie nie! Miałam malutkie piersi tzn A75 jakoś, a moja mama właśnie miała większe i to mnie dziwiło, że gdzie to uciekło u mnie hah.
To dzięki tej ciazy [emoji847][emoji847]
@miloscwczasachpopkultury wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń [emoji173]
Widać właśnie że takie nabrzmiałe [emoji39]
To się ciesz i korzystaj [emoji23]
U mnie było D przed ciążą a teraz są jeszcze większe i większy problem.. tylko staniki sportowe mnie ratują i nieliczne zwykle [emoji23]
To nie fairHah dziękuje, strój to ledwo na mnie jest hah, taki obcisły, masakra xd
Właśnie nie! Miałam malutkie piersi tzn A75 jakoś, a moja mama właśnie miała większe i to mnie dziwiło, że gdzie to uciekło u mnie hah.
To dzięki tej ciazy [emoji847][emoji847]
Eh..miejmy nadzieję, że zejdą [emoji16][emoji23]One później zrobią się jaśniejsze :*
Niestety balsamy na pozbycie się rozstępów albo nie działają wcale albo tylko troszeczkę![]()
Ja mam na udach od okresu nastoletniego, a teraz w czasie ciąży zrobiły się na piersiach![]()
Dziękuje, 4 lata zapuszczania tzn w 1 technikum miałam do ramion, a pod koniec czyli jak miałam 20 lat to do pasa. Teraz co 3 miesiące podcinam i takie sąa kolor to od góry naturalny tzn ciemny blond, a tak to raz farbowałam 3 miesiące temu na taki blond jasny niby i się tak pociemnial hah. A po ciąży chce taki u fryzjerki porządnie zrobić Zobacz załącznik 869316