reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja obwód mam 65/70 a miseczka E. Z synem miałam jeszcze więcej bo i do G dochodziło ale wtedy już obwód miałam 80. Teraz z Mają dużo mniej przebrałam. Bo nie licząc tego co spadałam wcześniej to od wagi z jaką zaczynałam ciążę jestem dopiero na +4kg.
To malutko przytylas :) tyle co nic :)
Przy moim +12 :D

Mam pomysł . Jak dotrzymam lipca to zróbmy sobie baby shower. Ty zrobisz jakieś leczo z cukini, ja deser i ogólnie jakieś pyszności i się najemy . Ty i ja to już impreza .. najemy się a potem będziemy leżeć do góry brzuchami i pachnieć i narzekać że za duzo zjadlysmy
Ooooo tak tak tak !!!

To czemu Cię wypuścili skoro jest na pograniczu ? Nie podali Ci sterydów ?
Musisz wytrzymać w takim razie. Jestem dobrej myśli ;-*
Dostałam 4 dawki sterydow na plucka i kroplowki z magnezem. No stwierdzili że samo leżenie wystarczy i powinnam dociągnąć do bezpiecznego terminu..tym bardziej że posiew wyszedł ok i nie ma bakterii, która skracała by szyjke i skurcze też się nie pisały przez tydzień na ktg. Ale szczerze bezpieczniej czulabym się z pessarem. Z resztą ja mam szyjke krótka od początku ciazy, więc mam nadzieję że taki jest mój urok po prostu i staram się nie nakręca.

@miloscwczasachpopkultury wszystkiego najlepszego:) żeby ci się zawsze wszystkie Twoje plany spełniały:)

@klaudiaa975 ja bym takiego maluszka nie ciągała po sklepach, co prawda to nie zima ale jednak ludzie też chorują. A to jeszcze naprawdę maluszek. Może opcja jest nakarmienie małej i zostawienie z mama. Myślę że po 2 tygodniach już będziesz wiedziała mniej więcej ile nie będzie głodna albo ile będzie spala.

Dostałam 4 dawki sterydow na plucka i kroplowki z magnezem. No stwierdzili że samo leżenie wystarczy i powinnam dociągnąć do bezpiecznego terminu..tym bardziej że posiew wyszedł ok i nie ma bakterii, która skracała by szyjke i skurcze też się nie pisały przez tydzień na ktg. Ale szczerze bezpieczniej czulabym się z pessarem. Z resztą ja mam szyjke krótka od początku ciazy, więc mam nadzieję że taki jest mój urok po prostu i staram się nie nakręca.
Najważniejsze żebyś się nie denerwowala. Leż , odpoczywaj i na pewno dasz radę. Jeszcze 5 tygodni tak ?
A masz twardnienia, kłucie w pochwie czy coś ? Czy już się polepszyło po magnesie z kroplówki ?

reklama
Podali sterydy także super, myślę że jak będziesz się oszczędzać to będzie dobrze. A jak mówisz że od początku masz krótka szyjkę to pewnie rzeczywiście taka Twoja uroda.

A ja mam rozstępy na boczkach. Trochę starych a trochę nowych. Smaruje się od samego początku ale widocznie taka moja uroda. Mam też cellulit na.nogah całych ale mam nadzieję że jak któraś z was pisała to ten cellulit wodny:D przytyłam 9 kg od początku więc chyba w normie.

Do góry