Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
OjejBeta we wtorek 3840 dziś 7200. Niby się nie podwoiła, ale chyba na tym etapie już nie musi co 48h. Progesteron z lekami 30 a bez był 34 więc pewnie był jakiś spadek i stad to plamienie było.
Ja narazie się na martwię [emoji4]czuje się spokojniejsza bo przyrost bety jest odpowiedni [emoji3] powyżej 66% i progesteron też dosyć wysoki [emoji4] mam leki. Plamienie ustąpiło. We wtorek wizyta zobaczymy co tam u okruszka słychać [emoji3]Ojejtez nie chce tego słyszeć ;( teraz ja mam strach, bo u mnie niski progesteron
( jeju...
3 maj się Kochana [emoji173]️
A wiadomo co było przyczyna tego?No my niestety się żegnamy Dziewczyny.
Fasola zatrzymala się na 6+0. Jadę do szpitala za godzinę z Mężem. Tydzień temu bylo serducho, dziś niestety. Jeszcze badania w szpitalu i zabieg.
Następnym razem się uda.
Trzymam za Was kciuki!!
Będzie dobrzeJa narazie się na martwię [emoji4]czuje się spokojniejsza bo przyrost bety jest odpowiedni [emoji3] powyżej 66% i progesteron też dosyć wysoki [emoji4] mam leki. Plamienie ustąpiło. We wtorek wizyta zobaczymy co tam u okruszka słychać [emoji3]
Teraz chyba wszystkie będzie się denerwowaćTrzymaj się !!! Następnym razem się uda. Dlaczego takie sytuacje maja miejsce ? Dlatego ja z każda wizyta się boje i denerwuje co się dzieje.
Betę i progesteron miałaś w porządku ? Wszystko przyrastalo ładnie ?Mam nadzieję że to pierwszy i ostatni raz. Ja sama myślałam ze jestem w jakimś śnie gdy patrzyłam na ten ekran. Przykre, ale natura wie co robi. Selekcja.
Trzeba spiąć tyłek. Po wakacjach jak będzie wszystko ok to mamy działać jeśli chcemy
Teraz chyba wszystkie będzie się denerwowaćja to już w ogóle eeeh dlatego mówią ze te 3 miesiące są najgorsze ;(