• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Mam nadzieję że to pierwszy i ostatni raz. Ja sama myślałam ze jestem w jakimś śnie gdy patrzyłam na ten ekran. Przykre, ale natura wie co robi. Selekcja.
Trzeba spiąć tyłek. Po wakacjach jak będzie wszystko ok to mamy działać jeśli chcemy

reklama
Ojej:( tez nie chce tego słyszeć ;( teraz ja mam strach, bo u mnie niski progesteron :(( jeju...
3 maj się Kochana [emoji173]️
Ja narazie się na martwię [emoji4]czuje się spokojniejsza bo przyrost bety jest odpowiedni [emoji3] powyżej 66% i progesteron też dosyć wysoki [emoji4] mam leki. Plamienie ustąpiło. We wtorek wizyta zobaczymy co tam u okruszka słychać [emoji3]

Ja narazie się na martwię [emoji4]czuje się spokojniejsza bo przyrost bety jest odpowiedni [emoji3] powyżej 66% i progesteron też dosyć wysoki [emoji4] mam leki. Plamienie ustąpiło. We wtorek wizyta zobaczymy co tam u okruszka słychać [emoji3]
Będzie dobrze❤️❤️❤️ Ja mam niski progesteron, ale bez plamien „odpukać” mam nadzieje ze będzie dobrze

Mam nadzieję że to pierwszy i ostatni raz. Ja sama myślałam ze jestem w jakimś śnie gdy patrzyłam na ten ekran. Przykre, ale natura wie co robi. Selekcja.
Trzeba spiąć tyłek. Po wakacjach jak będzie wszystko ok to mamy działać jeśli chcemy
Betę i progesteron miałaś w porządku ? Wszystko przyrastalo ładnie ?

@IrenaX ja rozumiem, ze sie martwisz I chcesz wszystkich informacji, ale prosze uszanuj, ze ktos przed chwila stracil fasolke, I na tym teraz sie skupia I na swoim zdrowiu, kazda ciaza jest inna i nie ma co porownywac, mam nadzieje, ze z Twoja fasolka jest wszystko super

@Mixie tule mocno

reklama
Teraz chyba wszystkie będzie się denerwować :( ja to już w ogóle eeeh dlatego mówią ze te 3 miesiące są najgorsze ;(

Niestety najgorsze u mnie obecnie 8 tydzień wiec jeszcze miesiąc strachu przede mną. Jestem ogólnie dobrej myśli ;) mój syn musiał byc silna fasolka o ciąży z nim dowiedziałam się w 14 tyg uprzedzam pytania miałam okres i zero objawów. Był to totalny szok dla mnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry