G
gosc12
Gość
Ja za dwa tygteraz sie fajnie wszystko wywietrzylo
![]()
Kiedy te niunie będą leżały w tych łóżeczkach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za dwa tygteraz sie fajnie wszystko wywietrzylo
![]()
To chwała Bogu , że już ogarnęłas bo byś miała bezsenne noceTaki jestem z siebie taaaaka dumna. Obok tego burdlu mam łóżko A ja mam tak że w takim syfie zasnąć nie mogę Potem, psychicznie nie mogę się na zasypianiu skupic
![]()
Jeszcze troche ❤❤❤Kiedy te niunie będą leżały w tych łóżeczkach![]()
Ja tez tak zrobilam [emoji23] i sobie stoi i cieszy nasze okoMi już dało dużo radości ubranie łóżeczka
Tak stoi od dwóch tygodni. Ale nie uprane. Ubrałam z K żeby zobaczyć jak będzie wyglądałowięc wystarczy tylko uprać i zalozyc jeszcze raz
Zobacz załącznik 869641
Nic chyba juz nie bedzie.. tez mialam taki widok z okna i sie rozeszloA z tarasu mam taki widoczek... jeden Armagedon już był. Temp spadła o 17 stopni. Drugi chyba w drodze...
NoJa tez tak zrobilam [emoji23] i sobie stoi i cieszy nasze oko![]()
Mi tez [emoji23][emoji23]Noszkoda mi było rozbierać
![]()
Dla mnie tez? [emoji23]Pizza w drodze[emoji111] [emoji111] [emoji111] [emoji468] [emoji487] [emoji594]
I dla mnie ?Dla mnie tez? [emoji23]