reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Już na pewno dawno coś zrobiłaś , ale na przyszłość przecier pomidorowy (jeszcze jak się na swojej roboty to już wogole extra) , woda, trochę mąki, przyprawy ja daję sól, pieprz, czosnek, zioła włoskie. Gotuje :)
I super do spaghetti i do zapiekanek, do pulpetów :)

Dziękuje :**
Tak już jestem w trakcie kolacji :)
Ale mała chyba wyczuła zmianę pogody, bo od godziny chce po prostu wyjść z brzucha , rzebra mi zaraz wyłamie, po szyjce mnie kopię, brzuch na wszystkie boki lata. Mam nadzieję , że się nie rzekreca dupką w dół. Nagralam kupę filmików i wysłałam siostrze , żeby mój jutro mógł sobie obejrzeć. Mamy jednego FB :) nagrałam jej czkawkę też ❤️
Więc muszę jeść na raty bo bym zwróciła wszystko , a wyszło na prawdę pyszne więc szkoda by było [emoji23]

Mój Bartek tez chce takie generalne sprzątanie zrobić jak ja już będę tak np w 38/39 tyg to wysprząta mieszkanie na błysk, okna umyje i ściągnie zasłony i firankę do prania i będzie mieszkanko lśniło. Jak będę tak tydzień przed terminem to ja sama wrzucę do pralki na male obroty i stopnie te prześcieradła wszystkie, komplet do wózka, komplet do łóżeczka i ten ochraniacz, organizer, kocyki i wszystko co tam się da odświeżyć u małej w pokoiku [emoji5] i mogę tak 2 lipiec - 1 sierpnia rodzic
W 35 tygodniu chcesz rodzić ?:o

Pięknie :) nasze łóżeczko też czeka na lokatorkę [emoji254][emoji5] teraz zamawiam właśnie materacyk, komplet do łóżeczka jeden, kocyk taki ładny i będzie już bajkowo :) Zobacz załącznik 869661Zobacz załącznik 869662Zobacz załącznik 869665
Bardzo ładnie :) a jak stoi ci lozeczko w tą stronę to nie wolisz ochraniacz żeby miała tylko za główka i od strony ściany ? Bo jak byś stała tak jak wtedy co robiłaś zdjęcie to nie będziesz małej widziała chyba ? :)

reklama
Do góry