G 

gosc12
Gość
Nie usuwaj. Chociaż w prywatnych będziemy dalej pisały od czasu do czasu co tam słychać. Miałaś mi pokazać swoją córeczkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie usuwaj. Chociaż w prywatnych będziemy dalej pisały od czasu do czasu co tam słychać. Miałaś mi pokazać swoją córeczkę
U mnie tez chłodno 13 stopniDzień dobryu mnie dziś chłodniej..14 stopni jaka ulga
! wstawiłam już pranie, zmywarkę i muszę iść po pranie, które już wyschło
jak się dziś czujecie?

Ślicznie wyglądasz !!! Po prostu wow.Nocka była przyjemna. Intuicja mnie nie zawiodła
Już po zakończeniu roku więc mamy wakacje pełną gębą
Dziś 33+2jest nas coraz więcej. Na wadze 6 z przodu...

Tez ślicznie wygladasz i wcale nie widać tych 17 kgOjeju, ale malutki brzuszek masz [emoji7]U nas +17 kg na pewno juz jest. Zobacz załącznik 869798Zobacz załącznik 869800
Napisałam Ci wiadomość
dziewczyny śliczne macie brzuszki :* ❤ my dziś zaczynamy 32 tydzień, i tym samym 8 miesiąc

O rany. Właśnie mi uświadomiłas , że ja jutro w takim razie zaczynam 9miesiac ! :O
Kiedy to zleciało ... Ja się czuję coraz mniej gotowa
Ja za tydz zaczynam 9 [emoji23][emoji23] jak to mija szybko.. a dopiero byl poczatek czerwca [emoji23]O rany. Właśnie mi uświadomiłas , że ja jutro w takim razie zaczynam 9miesiac ! :O
Kiedy to zleciało ... Ja się czuję coraz mniej gotowa
Jeszcze dwa tygodnieTo już brzmi poważniewytrzymasz do 37tc i możesz rodzić :*

A gdzie moja oliwka ?? [Emoji15]Moj ma dzis wolne i moze odbierzemy pieluszki i oliwke❤ czekamy tylko na corcie ktora ma zakonczenie roku
i juz prawie 3 godz tam siedzi :/
Druga maluda sie rozpycha strasznie.. cos mi od wczoraj wcisnela pod zebro prawe ,a sama ulokowala sie po lewej,cwaniara [emoji23]