G
gosc12
Gość
33+4A ktory masz tydz bo mi przyszlo w srode to mialam 34+4 chyba..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
33+4A ktory masz tydz bo mi przyszlo w srode to mialam 34+4 chyba..
Ktg swiruje jak maleństwo mocno szaleje i wtedy cichnie wszystko a jak wypycha nóżkami te żelowe przylepce to zawału wnet dostałam bo urządzenie zaczęło dziwnie piszczec ale położna poprawiła pasy i okNo zwykle facet opija jak kobieta urodzi i jest w szpitalu. Wiadomo że jak urodzisz np o 20tej to tego samego dnia raczej nie da rady. Mój jak byłam w szpitalu to pil codziennie wieczorami-tylko ekipa się zmieniała, raz kumple z osiedla, raz z moim ojcem, raz z kumplami z pracy itdAle na wyjście zawsze dom uporzadkowal tylko zdjęcia mi pokazywał jak ostro było
teraz jak pierwszy syn to już w ogóle balet na całego pewnie. Ale tylko w domu. Żadnych wyjść na miasto. No i w ciągu dnia był u mnie
To jeszcze dodam że w trakcie zapisu urządzenie robi przerwy jakby swirowalo albo jakby maluchowi coś nie tak było. Nigdy Nie wiedzialam co to ale teraz mój gin mi wyjaśnił że to jakieś akceleracje. Są w pełni prawidłowe i świadczą o dobrostanie plodu![]()
O widzicie, w przyszłym roku na pewno wpadnę do koleżanki to się spotkamySulechow mam bliskobralismy rok temu wode z brzozy od goscia z Sulechowa
![]()
Jeszcze mi konta nie usunęli i moge jeszcze pisaćSulechow mam bliskobralismy rok temu wode z brzozy od goscia z Sulechowa
![]()
Hyhyhy nie widze problemuO widzicie, w przyszłym roku na pewno wpadnę do koleżanki to się spotkamymoże na winobranie do Zielonej Góry pojedziemy?
![]()
To wszyscy spotykamy sie w sulechowieJeszcze mi konta nie usunęli i moge jeszcze pisać
Mojego męża siostra mieszka w Sulechowie , mąż ma tam rodzinę od strony ojcamieliśmy tam jechać w czerwcu ale nie dalabym rady jechać przez pół Polski tam
![]()
Oj nooooo ,sie czepiasz
Jeah[emoji16] super[emoji16]Odebralam oliwke i pieluchy [emoji14] mezus zabral nas na obiad.. teraz bylismy na malym spacerze ,ale co chwile sie zatrzymywalam bo mnie kregoslup bolal..![]()
Hahaha, kolezanka buduje duzy dom, ma blizniakow niespelna rocznych, na pewno sie ucieszy z towarzystwa:To wszyscy spotykamy sie w sulechowie![]()
Pomozemy budowacHahaha, kolezanka buduje duzy dom, ma blizniakow niespelna rocznych, na pewno sie ucieszy z towarzystwa:![]()