G 

gosc12
Gość
33+4A ktory masz tydz bo mi przyszlo w srode to mialam 34+4 chyba..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
33+4A ktory masz tydz bo mi przyszlo w srode to mialam 34+4 chyba..
Ktg swiruje jak maleństwo mocno szaleje i wtedy cichnie wszystko a jak wypycha nóżkami te żelowe przylepce to zawału wnet dostałam bo urządzenie zaczęło dziwnie piszczec ale położna poprawiła pasy i okNo zwykle facet opija jak kobieta urodzi i jest w szpitalu. Wiadomo że jak urodzisz np o 20tej to tego samego dnia raczej nie da rady. Mój jak byłam w szpitalu to pil codziennie wieczorami-tylko ekipa się zmieniała, raz kumple z osiedla, raz z moim ojcem, raz z kumplami z pracy itdAle na wyjście zawsze dom uporzadkowal tylko zdjęcia mi pokazywał jak ostro było
teraz jak pierwszy syn to już w ogóle balet na całego pewnie. Ale tylko w domu. Żadnych wyjść na miasto. No i w ciągu dnia był u mnie
To jeszcze dodam że w trakcie zapisu urządzenie robi przerwy jakby swirowalo albo jakby maluchowi coś nie tak było. Nigdy Nie wiedzialam co to ale teraz mój gin mi wyjaśnił że to jakieś akceleracje. Są w pełni prawidłowe i świadczą o dobrostanie plodu
O widzicie, w przyszłym roku na pewno wpadnę do koleżanki to się spotkamySulechow mam bliskobralismy rok temu wode z brzozy od goscia z Sulechowa

Jeszcze mi konta nie usunęli i moge jeszcze pisaćSulechow mam bliskobralismy rok temu wode z brzozy od goscia z Sulechowa

Hyhyhy nie widze problemuO widzicie, w przyszłym roku na pewno wpadnę do koleżanki to się spotkamymoże na winobranie do Zielonej Góry pojedziemy?

To wszyscy spotykamy sie w sulechowieJeszcze mi konta nie usunęli i moge jeszcze pisać
Mojego męża siostra mieszka w Sulechowie , mąż ma tam rodzinę od strony ojcamieliśmy tam jechać w czerwcu ale nie dalabym rady jechać przez pół Polski tam

Oj nooooo ,sie czepiasz
Jeah[emoji16] super[emoji16]Odebralam oliwke i pieluchy [emoji14] mezus zabral nas na obiad.. teraz bylismy na malym spacerze ,ale co chwile sie zatrzymywalam bo mnie kregoslup bolal..
Hahaha, kolezanka buduje duzy dom, ma blizniakow niespelna rocznych, na pewno sie ucieszy z towarzystwa:To wszyscy spotykamy sie w sulechowie
Pomozemy budowacHahaha, kolezanka buduje duzy dom, ma blizniakow niespelna rocznych, na pewno sie ucieszy z towarzystwa: