reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja to zwolennikiem kryminałów. Ale może "a ja zem jej powiedziała". Można się uśmiać. Dobra jest!;)
Ja też lubię kryminały moj ulubinny Remigiusz Mróz i cala seria o Chyłce. Naprawdę polecam.
@motylkowelove zazdroszczę dziewczynki
@Sabi32 Twój M na pewno wybaczy wiadomo ze w ciazy są ciągle wahania nastrojów i nasi partnerzy są na nie przygotowani .
Co do porządków u mnie też meksyk a jutro przyjeżdżają tesciowie i siostra mojego z mezem a ja robie wszystko byle tylko nie sprzątać .
Zachcianki mam głównie na owoce wszystkie możliwe ale nie wiem co to prognozuje mam nadzieje ze dowiem się we wtorek .

reklama
Dobrze za napisalyscie o szkole rodzenia we wtorek sie zorientuje jak to u mnie wyglada:)
Ja jestem zabiegana w ten weekend mialam pierwsze badanie serduszka, ze wzgledu na przeciwciala mam to zalecone bylo super! Extra sprzet widzialam super siusiaka i na 100% bedzie chlopiec, mili lekarze, jeszcze mam 7 wizyt, wszystko na nfz, po 24 tc juz nie ma ryzyka:) tylko od 16-24tc pierwsze badanie wyszlo idealnie:) maly ma 12.5 cm crl a jeszcze nozki przecie:) kawal dziecia:) bardzo sie ciesze:)

@Dagaa11 zdrowka:*
Powinna byc dodatkowa emotka u nas-"mniam" albo "jadlabym" :)

Załączniki

• 20180622_111233-1.jpg
    20180622_111233-1.jpg
    346,6 KB · Wyświetleń: 96
Ja też lubię kryminały moj ulubinny Remigiusz Mróz i cala seria o Chyłce. Naprawdę polecam.
@motylkowelove zazdroszczę dziewczynki
@Sabi32 Twój M na pewno wybaczy wiadomo ze w ciazy są ciągle wahania nastrojów i nasi partnerzy są na nie przygotowani .
Co do porządków u mnie też meksyk a jutro przyjeżdżają tesciowie i siostra mojego z mezem a ja robie wszystko byle tylko nie sprzątać .
Zachcianki mam głównie na owoce wszystkie możliwe ale nie wiem co to prognozuje mam nadzieje ze dowiem się we wtorek .
Rozumiem, ze chciałabyś core? Trzymam kciuki :) jak mojej cos wyrosnie miedzy nogami z czasem, to chyba sie zalamie, choc czytalam, ze w 14 tyg narzady plciowe sa w pelni uksztaltowane, wiec mam nadzieje :D

Do tych dziewczyn, które już znają płeć. Jak to się ma do Waszego menu?
Zgodne z zabobonami czy wcale?
Co króluje w Waszej diecie?
Ja mam wizytę w poniedziałek i zobaczymy czy już coś powie na temat płci...
U mnie jest wszystko na raZ bo słodkie jem mięsa nie bardzo cera piękna teraz ani jednej krostki jakoś tak z tego co czytałam z zabobonow to pol na pol [emoji23]

Dobrze za napisalyscie o szkole rodzenia we wtorek sie zorientuje jak to u mnie wyglada:)
Ja jestem zabiegana w ten weekend mialam pierwsze badanie serduszka, ze wzgledu na przeciwciala mam to zalecone bylo super! Extra sprzet widzialam super siusiaka i na 100% bedzie chlopiec, mili lekarze, jeszcze mam 7 wizyt, wszystko na nfz, po 24 tc juz nie ma ryzyka:) tylko od 16-24tc pierwsze badanie wyszlo idealnie:) maly ma 12.5 cm crl a jeszcze nozki przecie:) kawal dziecia:) bardzo sie ciesze:)

@Dagaa11 zdrowka:*
Powinna byc dodatkowa emotka u nas-"mniam" albo "jadlabym" :)
Gratuluję chłopca [emoji4] ja tego siusiaka wypatrywalam z lekarzem ale nic oprócz pepowiny się niE platalo a to chyba widać juz ewidentnie w tych tyg [emoji23]
Najważniejsze ze bobasy zdrowo rosna

O rany! To napisalam...przeprosilam M, po czym napisalam ze ma mnie gdzies! Normalnie nie wytrzymam...jak dziecko..a moj M to przekochany facet, nie nalezy mu siesie. Chyba musze sie za cos zabrac :/ bo siedze i wymyslam.
Ja tez wymyślam ewidentnie jak glupia jakas. Wkrecam se ze ma mnie w dupie ale najlepsze jest ze se wkrecam ze sie mnie wstydzi i zaraz cos musze dopierdzielic ze lazi na siłownię bo tam ma lepsze zajecia z ciekawszymi osobami. Ale my glupie[emoji53]

Ja tez wymyślam ewidentnie jak glupia jakas. Wkrecam se ze ma mnie w dupie ale najlepsze jest ze se wkrecam ze sie mnie wstydzi i zaraz cos musze dopierdzielic ze lazi na siłownię bo tam ma lepsze zajecia z ciekawszymi osobami. Ale my glupie[emoji53]
Dokladnie, dzis mam to samo..i ciagle lzy w oczach, o mamo...az mi teraz glupio i pewnie jak wróci, to bede jak zbity pies. Ide chyba cos poszyc, dla dzidzi oczywiscie :)

Do tych dziewczyn, które już znają płeć. Jak to się ma do Waszego menu?
Zgodne z zabobonami czy wcale?
Co króluje w Waszej diecie?
Ja mam wizytę w poniedziałek i zobaczymy czy już coś powie na temat płci...
Ja w poprzednich ciążach miałam ochotę na słodycze i owoce (z chłopcami) teraz nie chętnie owoce i słodycze za to kapuściane rzeczy , ogórki mniam i też chłopiec :D

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt :D i poznania płeć :)

Ja dziś w Lidlu kupiłam bodziaki, spodenki na gumce po 4zl sztuka. i buciki bo po promocji były. Moje pierwsze rzeczy dla brzusznego synusia :D aż żałuję że więcej nie pogrzebałam i nie kupiłam :)
IMG_20180623_094921.jpg

Załączniki

• IMG_20180623_094921.jpg
    IMG_20180623_094921.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 289
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry