Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie.[emoji5] nie wiem jak wogole nie rodząc siłami natury można powiedzieć że ten poród obdziera z godności...akurat rodząc to mnie najmniej obchodziło to że lekarz czy położna w krocze patrzą. Studentów nie było i można się na nie nie zgodzić. Przy ściąganiu szwów miałam praktykantki i oczywiście się zgodziłam. Podziwiam że uczą się tak trudnego fachu [emoji2] ale równie dobrze mogłam powiedzieć nieAle chyba można nie wybierać szpitala uniwersyteckiego, albo nie wyrozic zgody.
A jeśli już jest za Wami porod cc ze względu na ratowanie życia dziecka to przy drugim porodzie jeśli macie opcje wyboru to zdecydowałybyście się na poród naturalny? ?... ja juz umowilam się z gin ze będzie robił mi cc ale cały czas się zastanawiam czy nie spróbować siłami natury. Taka jakaś nie zdecydowana jestem [emoji23]
Poród naturalny.
Sama niedawno rodziłam po raz pierwszy( poród miałam o wiele szybciej niż się spodziewalam )
Na porodowce bardzo chciałam cesarke ale jednak jak się patrzy to operacja. Po porodzie naturalnym wstałam już tego samego dnia. Po prostu kobieta szybciej do siebie dochodzi.
Już chyba 3 temat na którym zachwalasz bio oilJa miałam cesarkę w pierwszej ciąży bo dziecko było owinięte pępowiną więc nie było wyjścia. Ogólnie nie było źle, jedynie została mi paskudna blizna. Ale z polecenia położnej stosuje bio oil i jest już lepiej. Zdecydowanie się zmniejsza i blednie. Mam nadzieję, że jak będę smarować regularnie to zniknie całkiem.
No tak u mnie się sprawdziłJuż chyba 3 temat na którym zachwalasz bio oilMi go odradzila Pani w aptece bo podobno dość często uczula kobiety w ciazy. Ale co klientka to opinia
![]()