G 

gosc12
Gość
Nie ..Dja miałam na wizyte się zapisać dodatkowo na początku żeby mi gbs zrobiła , bo dopiero mam na 16 lipiec a pasowało by mieć to już na początku lipca

No tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie ..Dja miałam na wizyte się zapisać dodatkowo na początku żeby mi gbs zrobiła , bo dopiero mam na 16 lipiec a pasowało by mieć to już na początku lipca

A brzuszek boli ? Mialas jeszcze skurcze ?Tzn byl obchod ale nic mi nie powiedzial.. mam znow kroplowe z magnezem.. globulek jeszcze nie dostalam,ale dostalam zastrzyk drugi na plucka
A jaki bierzesz ? Może brakuje ci potasu , ja brałam asparagin i zero skurczy łydekMnie ostatnio bardzo mocne skurcze łydek biorą. Za każdym razem udaje mi sie je opanować jakoś ale co to będzie przy porodzie jak mi nogi na sufit powygina
Tego magnezu już sporo biorę
No obchody są najlepsze nic nie powiedzą jak nie zapytasz brak słów u mnie jak przychodzili a lezalam na ginekologii to tylko mówił aaa Pani z patologii i tyle. 1 jak przyszedł powiedział ktg ok i zapytał czy wszystko u mnie dobrzeTzn byl obchod ale nic mi nie powiedzial.. mam znow kroplowe z magnezem.. globulek jeszcze nie dostalam,ale dostalam zastrzyk drugi na plucka
Ja też mamNo i dostalam hemoroida
Pewnie od globulek. Nie martw się ;-*Nie :/ ale mam uplawy za to jakies
Dopiero się pakowałas na wyjazd heh.. ale ten czas ucieka [emoji5]My dziewuszki już dojechaliśmy od 15:30 do 20 zrobiliśmy trasę 430 km także ekspresowo. Teraz rozpakowałam wszystko, wstawiłam pranie, zaraz drugie wstawię, prysznic i już odpoczynek
Ewa ja 2 dni brałem luteine łapy mylam b.dokładnie (mam świra na tym punkcie) a po 3 już zapalenie i uplawy pytałam lekarza i odp że często luteine podrażnia sluzowke w środku i takie są skutki uboczneNie :/ ale mam uplawy za to jakies
Dopiero się pakowałas na wyjazd heh.. ale ten czas ucieka [emoji5]
MozeMoże to od tej infekcji nasz zwiększoną ilość upławów[emoji852]