G
gosc12
Gość
Nie ..Dja miałam na wizyte się zapisać dodatkowo na początku żeby mi gbs zrobiła , bo dopiero mam na 16 lipiec a pasowało by mieć to już na początku lipca
![]()
![]()
No tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ..Dja miałam na wizyte się zapisać dodatkowo na początku żeby mi gbs zrobiła , bo dopiero mam na 16 lipiec a pasowało by mieć to już na początku lipca
![]()
![]()
A brzuszek boli ? Mialas jeszcze skurcze ?Tzn byl obchod ale nic mi nie powiedzial.. mam znow kroplowe z magnezem.. globulek jeszcze nie dostalam,ale dostalam zastrzyk drugi na plucka![]()
A jaki bierzesz ? Może brakuje ci potasu , ja brałam asparagin i zero skurczy łydekMnie ostatnio bardzo mocne skurcze łydek biorą. Za każdym razem udaje mi sie je opanować jakoś ale co to będzie przy porodzie jak mi nogi na sufit powygina![]()
Tego magnezu już sporo biorę
No obchody są najlepsze nic nie powiedzą jak nie zapytasz brak słów u mnie jak przychodzili a lezalam na ginekologii to tylko mówił aaa Pani z patologii i tyle. 1 jak przyszedł powiedział ktg ok i zapytał czy wszystko u mnie dobrzeTzn byl obchod ale nic mi nie powiedzial.. mam znow kroplowe z magnezem.. globulek jeszcze nie dostalam,ale dostalam zastrzyk drugi na plucka![]()
Ja też mamNo i dostalam hemoroida![]()
Pewnie od globulek. Nie martw się ;-*Nie :/ ale mam uplawy za to jakies
Dopiero się pakowałas na wyjazd heh.. ale ten czas ucieka [emoji5]My dziewuszki już dojechaliśmy od 15:30 do 20 zrobiliśmy trasę 430 km także ekspresowo. Teraz rozpakowałam wszystko, wstawiłam pranie, zaraz drugie wstawię, prysznic i już odpoczynek![]()
Ewa ja 2 dni brałem luteine łapy mylam b.dokładnie (mam świra na tym punkcie) a po 3 już zapalenie i uplawy pytałam lekarza i odp że często luteine podrażnia sluzowke w środku i takie są skutki uboczneNie :/ ale mam uplawy za to jakies
Dopiero się pakowałas na wyjazd heh.. ale ten czas ucieka [emoji5]
MozeMoże to od tej infekcji nasz zwiększoną ilość upławów[emoji852]