reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny, zbieram się do pracy :( Jeszcze 7 tygodni i dwa dni i będę na zwolnieniu ;) Już powiem szczerze że mam dosyć. Nie mogę się doczekać aż wreszcie dadzą mi spokój. Mam duży luz w pracy odkąd jestem w ciąży, ale denerwują mnie telefony. Mam ochotę im wszystkim powiedzieć że mam ich gdzieś :( Ludzie mają takie głupie problemy i tak nie myślą... Wcześniej mnie to nie drażniło, a teraz im dalej tym nam większą niechęć do tej pracy... Byle przetrwać :) Już bym dawno poszła na zwolnienie, ale po dżentelmeńsku ustaliłam z lekarzem i z szefową dzień na 16 sierpnia. Dam radę :)
Powodzenia wizytującym! I udanego poniedziałku!
Odliczamy wiec razem [emoji4][emoji120]

reklama
Hmmm, dwie różne stronki i w sumie to samo info więc chyba nic się nie różni badanie glukozy w uk I PL poza tym że ja miałam krew pobierana tylko 2 razy czyli na czczo I po 2h :)

Aaaa, dzisiaj położna powiedziała że wyniki świetne ale sprawdza mnie znowu w 28tc. Tak na wszelki wypadek :)

No i mam zielone światło na lot samolotem w lipcu. Cieszę się.
Screenshot_20180625-151122.jpg
Screenshot_20180625-151152.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180625-151122.jpg
    Screenshot_20180625-151122.jpg
    68,1 KB · Wyświetleń: 316
  • Screenshot_20180625-151152.jpg
    Screenshot_20180625-151152.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 309
Dziewczyny ja już po USG z jednym dzidziusiem wszystko jest w porządku jest chłopcem, w drugi ma za duża przezierność karkowa i jestem załamana , lekarz powiedział że nie jest źle ale dobrze też nie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]nie wiem co mam czynić ze sobą [emoji30]
A wyniki Pappa mialas dobre?
Lekarze tez sie mylą, pamietaj o tym [emoji11] i skoro mowi, Ze nie jest zle, to tak jest!
Kiedy nastepna wizyta? Za 2 czy 4 t?

Mąż głupek, ale widziały galy co brały, jak hormony minął to slatwoej mi będzie jego wady olewa, teraz drażnią co do jednej.
A rodzinę.... Mąż sprowadził tu swoją mamusie i brata.
Mieszkają z nami.
Ja rodziny rodzinowej swojej osobistej tu nie mam, wszystko w Polsce.
Ajjj no tesciowka i szwagier to nie zawsze 'rodzina'. Duzo sily!!! [emoji11]

reklama
Do góry