reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hah niestety tak ma te starsze pokolenie. Ja np od miesiąca już mam strasznie mały apetyt i jem w ciągu dnia małe snaidsnie, coś tam na obiad i tyle. Jakieś owoce + pije wodę i soki. Tak mi się nie chce jesc, że szok. To przez to, że mała już coraz większa i żołądek ma mało miejsca i jest nacisk. Dlatego dobrze obstawiałam, że do końca ciąży tak max 64 kg będzie u mnie [emoji5]
Szkoda, że ja tak nie mam [emoji16] mój mały 2,5kg a ja jem jak szalona, ciągle coś [emoji16]

Mam identyczną, ale też jest rozłożona jeszcze i schowane, więc na razie ci nie mam jak pomóc[emoji4] My dopiero po miesiącu, może dwóch będziemy ją wieszać[emoji16]

Hah oki :) poszukam na Internetach pomocy jak to zamontować, bo niby tylko 3 części, a przerosło to mnie xd jak już zamontuje to wyślę wam zdjęcie jak się prezentuje na łóżeczku, jeszcze tylko materac i komplet do łóżeczka i gotowe :3

reklama
Do góry