reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A do mnie przyszedł kurier z karuzela, kupiłam za 80 zł + wysyłka taka karuzele z projektorem od jednej Pani i jest z Fisher Price, ale teraz mam zagadkę jak to złożyć i zamontować na łóżeczko xd Zobacz załącznik 871124
Nasz bratanek miał taką samą i bardzo ją lubił ;) tylko popsuł już, bo urwał te miśki [emoji16]

A my dzisiaj dostaliśmy podgrzewacz od babci mojego męża. Wahałam się czy kupować, ale ona się uparła, że kupi, to się nie kłóciłam przecież [emoji16]

A teściowa wreszcie znalazła u siebie bujaczek po bratanku męża i ma nam jutro przywieźć, to wypiorę go i będzie :)

Hah oki :) poszukam na Internetach pomocy jak to zamontować, bo niby tylko 3 części, a przerosło to mnie xd jak już zamontuje to wyślę wam zdjęcie jak się prezentuje na łóżeczku, jeszcze tylko materac i komplet do łóżeczka i gotowe :3
To się przyczepia do boku łóżeczka na tym pasie co wisi :) ja mam po synku z Fischer ale inny wygląd ale też się przyczepia na tym pasku

Ja jak zwykle nie wysiedze i wróciłam z psem i od godziny ogarniam tzn pozmywałam, rozwiesiłam pranie, poroniłam porządki w szufladach z książkami, dokumentami itd
Poprzestawiałam dekoracje różne figurki i teraz jakoś to wyglada, bo był bałagan i miszmasz hah. Teraz pozamiatam, zetre kurze i w końcu odpocznę sobie. Później tylko mycie pieska, pazurki obetne, poprasuję to co czeka tam hah i luzik [emoji5]
IMG_1549.JPG
IMG_1549.JPG
IMG_1549.JPG

IMG_1549.JPG

Załączniki

• IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    785 KB · Wyświetleń: 271
  • IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    496,1 KB · Wyświetleń: 275
  • IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    628,5 KB · Wyświetleń: 275
  • IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    571,1 KB · Wyświetleń: 277
My mamy 160 i jest takie nie za duże, nie za małe, chodź większym bym nie pogardziła :D kiedyś to wg miałam takie marzenie, żeby mieć taki jeden pokoj lozko [emoji173]️ Ze się wchodzi i od razu można się rzucać :D
Ja tez mam 160 kontynentalne. Myslalam, ze bedzie tak super jak zobaczylam te 3 materace ale sie okazalo co innego. Moj M jak sie polozy na srodku to robi sie dziura i materace rozjezdzaja sie na boki...

Ja też dziś pracowita pszczółka;) w ogóle zawsze od rana mam tyle zajęć A po południu już odpoczywam jakbym miała pracę na etacie :) dziś standardowo odkurzanie i mycie podłóg, pół kuchni wymyte wewnątrz szafek, umylam piekarnik , zrobiłam pranie małego i uświadomiłam sobie że jeszcze lampkę nocną potrzebuje;)

Jutro rano laboratorium i ktg.

A z jedzeniem to ja w sumie też mało jem, choć od wczoraj chodzi za mną coś czekoladowego A nie mam kompletnie nic. Może to i dobrze ;)

reklama
Do góry