reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Ale dziś dużo zdjęć maluszków [emoji3] super się ogląda.
Justys0702 wynik tsh wysoki i moim zdanie nie powinnaś czekać 3 tygodnie. Faktycznie idź do internisty po skierowanie do Endo A może i internista od razu przepisze Ci eutyrox albo jakiś inny lek? Pamiętaj, że jako ciężarna masz prawo do wyznaczenia wizyty nie później niż za 7 dni.
Emilia strasznie mi przykro. Nawet nie potrafi sobie wyobrazić co teraz czujesz. Wierzę, że razem pozbieracie się, tworzycie piękną silną rodzinę i przetrwacie to.
Ja dzis byłam u diabetologa i powiem wam, że szczęścia to ja nie mam. W pierwszej ciąży nie załapałam się na pompę od Owsiaka bo za dobrze się prowadziłam A pomp brakowało i uznali, że innej dziewczynie bardziej jest potrzebna. Przed drugą kupiłam swoją własną (drogą zabawka bo ok 10 tyś zl). Teraz Owsiak wypożycza ciezarnym pompy z możliwością stałego mierzenia cukru bez konieczności kłucie palców. No i dziś się ucieszyłam bo wreszcie szczęście się do mnie uśmiechnęło, znaleźli wolną pompę i mieli mnie podpiąć. No i du..pa.... pompa nie ruszyła, popsuta. Wróciłam z pustymi rękoma i obietnicą, że za 2 tygodnie coś dla mnie będzie. Ehh...A liczyłam, że wreszcie będę mogła przespać noc (tego brakuje mi najbardziej). Mam nadzieję, że za te 2 tygodnie faktycznie mnie podepną bo z każdym tygodniem szansa na ten system niestety maleje (chyba jest zapis że tylko do 12tc można to otrzymać).

reklama
Do góry