reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To tymbardziej musisz mu okazac zrozumienie,skoro jest taki :*
dlatego teraz się staram dac mm czas na poukładane mojego gderania sobie w głowie... Ale strasznie tęsknię za normalnoscia, przytulania i byciem miłym dla siebie, bo jesteśmy tacy neutralni i oschli... ech ...No nic, jutro będzie lepiej:) musi być!!!

reklama
@Mikasa7 nie weźmie wolnego bo nie da rady a nie dlatego że mu nie zależy. Powiedz mu co czujesz i że potrzebujesz żeby Cię wspierał. Myślę że po powrocie z pracy da radę Cię odciążyć. To wszytko te hormony.

A ja mimo +10 nie czuję się aseksualnie ani jak wieloryb. No może czasem w nocy jak się obracam z boku na bok to wyglądam jak waleń hahaha. Myślę że mimo wszystko dla naszych mężczyzn jesteśmy piękne przecież nosimy ich dzieci w naszych brzuchach:)

Też nie mam takiego uczucia że musiałam z czegoś rezygnować i że tylko ja. Oczywiście pewnie ucieknie mi kilka fajnych projektów w pracy, bonusów, podwyżek ale w zamian za to będę miała przez ten rok najsłodszego szefa pod słońcem:) a później nadrobię i będę się realizować zawodowo. A i kilogramy zrzucę i znowu ubiorę obcasy itd itd.

@Mikasa7 nie weźmie wolnego bo nie da rady a nie dlatego że mu nie zależy. Powiedz mu co czujesz i że potrzebujesz żeby Cię wspierał. Myślę że po powrocie z pracy da radę Cię odciążyć. To wszytko te hormony.

A ja mimo +10 nie czuję się aseksualnie ani jak wieloryb. No może czasem w nocy jak się obracam z boku na bok to wyglądam jak waleń hahaha. Myślę że mimo wszystko dla naszych mężczyzn jesteśmy piękne przecież nosimy ich dzieci w naszych brzuchach:)

Też nie mam takiego uczucia że musiałam z czegoś rezygnować i że tylko ja. Oczywiście pewnie ucieknie mi kilka fajnych projektów w pracy, bonusów, podwyżek ale w zamian za to będę miała przez ten rok najsłodszego szefa pod słońcem:) a później nadrobię i będę się realizować zawodowo. A i kilogramy zrzucę i znowu ubiorę obcasy itd itd.
Dziekuje:* I zazdroszczę podejscia:) Ale cieszę się, że jesteś szczęśliwa!!!! Oby tak dalej!!!:*:*:*

Dziekuje:* I zazdroszczę podejscia:) Ale cieszę się, że jesteś szczęśliwa!!!! Oby tak dalej!!!:*:*:*

Pewnie kwestia tego że to dzieciątko było bardzo wyczekane i wcześniej się długo nie udawalo. I jak już traciłam powoli nadzieję to bach.

Jutro lecę robić badania rano bo w czwartek maraton po lekarzach. Endokrynolog o ginekolog. Oby wszystko poszło po mojej myśli to od piątku będę odpoczywać z całą rodzinka:)
I jeszcze pytanie, macie jakieś sprawdzone kremy na słońce dla ciężarnych? I coś na komary i kleszcze? Muszę coś zakupić dla siebie ale wszytko co widziałam w sklepach od 3 roku życia więc chyba dla ciężarówek się nie nadaje?!

A ja właśnie dostałam mate , mama dostała od koleżanki po wnuczce , miała 3 maty więc ta nie jest jakaś zniszczona w bardzo dobrym stanie, może nie jest jakaś wypasiona ale za darmo .. dają trzeba brać .. :D zawsze mogę jakieś swoje zabaweczki podoczepiac żeby było więcej :p
IMG_20180626_215119.jpg
IMG_20180626_221645.jpg

Załączniki

• IMG_20180626_215119.jpg
    IMG_20180626_215119.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 401
  • IMG_20180626_221645.jpg
    IMG_20180626_221645.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 407
reklama
Mało mało, ale dodatkowo chce owocami uzupełniać cukry, a na pewno korzystniej będzie i dla zębów i dla małej skoro piersią chciałabym karmić tak do 10 miesięcy
Właśnie mi uświadomiłaś, że powinnam się cieszyć z mojego uzębienia[emoji23][emoji16] Przecież przed ciążą pochłaniałam tony słodyczy i przez kilka lat nic do zrobienia z zębami nie miałam[emoji16]

Kurde...tak mnie swędzą sutki, że mam je ochotę powyrywać!!!:mad::mad: Ślina ani żaden krem nie pomaga !:no2:
Spróbuj zwykłą 100% lanolinę z ziaji[emoji4]

Do góry