reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam głupie pytanie, ale nigdy nie byłam w szpitalu [emoji16] czy bierzecie suszarkę do włosów? [emoji16]
Ja od jakiegoś czasu myję włosy co drugi dzień, a tak to myłam codziennie:) i codziennie używam suszarki,ale chyba do szpitala nie będę brała jakoś przeżyję [emoji16][emoji23]

reklama
Ja też myję włosy codziennie. Zawsze po myciu je suszę. Ostatnio umyłam włosy na noc i poszłam spać z mokrymi to rano masakra...wyglądały jakby były tłuste i do tego rozdzielały się na pasma.
Do szpitala nie planuje brać suszarki a jak będę się czuć niekomfortowo to je zwiążę

Ja też myję włosy codziennie. Zawsze po myciu je suszę. Ostatnio umyłam włosy na noc i poszłam spać z mokrymi to rano masakra...wyglądały jakby były tłuste i do tego rozdzielały się na pasma.
Do szpitala nie planuje brać suszarki a jak będę się czuć niekomfortowo to je zwiążę
Haha ja mam tak samo..muszę wysuszyć bo potem włosy nie fajnie wyglądają..najwyżej będzie kucyk i tyle [emoji14]

Ja też mam podczas leżenia te spinania brzucha i bóle. Ale ja tak mam od 32 tygodnia. Nie tylko jak wstaje czy coś robię.
To źle ? Myślałam , że te skurcze przepowiadające to są nawet w spoczynku
Właśnie nie wiem czy źle czy dobrze ;) teraz liczę ruchy bo coś mała nie fika od 5::55 do 7:30 8 razy kopnela później z 2 o 9 trzy więc szału nie ma :( gdzie zawsze fikala po śniadaniu czy piciu zimnym :( poobserwuje i zapytam położna w razie W... lekarzowi zgłosiłam na obchodzie że przez 2 godz 8 ruchów nic nie powiedział czy zle czy dobrze wpisał w kartę i tyle

Dziewczyny dzisiaj jak byłam pobierać krew to w kolejce była dziewczyna co termin ma na za tydzień i powiem Wam że miała brzuch ogromny jak balon i ledwo się ruszała i wyobraźcie sobie że ja przepuściła jedną pani żeby weszła a inna zaczęła aferę robić :O masakra zero jakiś ludzkich uczuć.

Ja dzisiaj robię wielkie pranie przedwyjazdowe. Właśnie odebralam samochód wyczyszczony pięknie:) dawno taki czysty nie był hahaha.

Właśnie nie wiem czy źle czy dobrze ;) teraz liczę ruchy bo coś mała nie fika od 5::55 do 7:30 8 razy kopnela później z 2 o 9 trzy więc szału nie ma :( gdzie zawsze fikala po śniadaniu czy piciu zimnym :( poobserwuje i zapytam położna w razie W... lekarzowi zgłosiłam na obchodzie że przez 2 godz 8 ruchów nic nie powiedział czy zle czy dobrze wpisał w kartę i tyle
8 ruchów przez 2h to dobrze[emoji16] Ja mam liczyć, żeby przez cały dzień było 10 ruchów[emoji16]

reklama
Ja znów w galerii. Wybrałam się synowi po prześcieradło na gumce. Do tego większego łóżeczka.
Jest bez barierki i bałam się że mały spadnie tak się wierci, więc ułożyłam mu duże poduszki pod łóżeczko, ale o dziwo nie fikną.
Koniec końców Mai kupiłam kolejne body ! 62 na długi rękaw. I w Pepco komplet za 15 zł polspiochy i body z krótkim rękawem. Nie wiem na co , ale za tą kasę i takie śliczne.
Jutro jadę do teściowej na kawę. Bo ma wolne. A jadę do Lidla a do niej z Lidla blisko. Trzeba robić dobry grunt żeby potem przyjeżdżała małą się zajmować jak będę chciała szybko do pracy wrócić a ona od października na emeryturze [emoji23]

Do góry