madziula92
Fanka BB :)
Ja od jakiegoś czasu myję włosy co drugi dzień, a tak to myłam codziennieMam głupie pytanie, ale nigdy nie byłam w szpitalu [emoji16] czy bierzecie suszarkę do włosów? [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od jakiegoś czasu myję włosy co drugi dzień, a tak to myłam codziennieMam głupie pytanie, ale nigdy nie byłam w szpitalu [emoji16] czy bierzecie suszarkę do włosów? [emoji16]
Haha ja mam tak samo..muszę wysuszyć bo potem włosy nie fajnie wyglądają..najwyżej będzie kucyk i tyle [emoji14]Ja też myję włosy codziennie. Zawsze po myciu je suszę. Ostatnio umyłam włosy na noc i poszłam spać z mokrymi to rano masakra...wyglądały jakby były tłuste i do tego rozdzielały się na pasma.
Do szpitala nie planuje brać suszarki a jak będę się czuć niekomfortowo to je zwiążę
Wczoraj jak dałam jednak grubsza warstwę tego bepanthenolu to jednak przeszloKurcze.. to nie wiemtylko nie zadrap sobie.. może zimne okłady ? Zaparzoną herbatę ?
A ja biorę jest malutka a mam grzywkę więc jak chociaż grzywki nie przesuszenia to będę źle się czuła reszta włosów doschnie samaHaha ja mam tak samo..muszę wysuszyć bo potem włosy nie fajnie wyglądają..najwyżej będzie kucyk i tyle [emoji14]
Właśnie nie wiem czy źle czy dobrzeJa też mam podczas leżenia te spinania brzucha i bóle. Ale ja tak mam od 32 tygodnia. Nie tylko jak wstaje czy coś robię.
To źle ? Myślałam , że te skurcze przepowiadające to są nawet w spoczynku
8 ruchów przez 2h to dobrze[emoji16] Ja mam liczyć, żeby przez cały dzień było 10 ruchów[emoji16]Właśnie nie wiem czy źle czy dobrzeteraz liczę ruchy bo coś mała nie fika od 5::55 do 7:30 8 razy kopnela później z 2 o 9 trzy więc szału nie ma
gdzie zawsze fikala po śniadaniu czy piciu zimnym
poobserwuje i zapytam położna w razie W... lekarzowi zgłosiłam na obchodzie że przez 2 godz 8 ruchów nic nie powiedział czy zle czy dobrze wpisał w kartę i tyle