Smaruje, ale mam wrazenie ze moja skora gorzej znosi to smarowanie niz gdyby było bezNo jak swędzi to koniecznie smaruj oliwkami albo kremami
reklama
Szalona 29
Moderatorka
po terminie...to ja siedzialam jak na szpilkach... moze dzis w nocy....a moze nad ranem..moze o 19.... i jeszcze nic sie nie dzialo..... analizowanie, ze najczesciej porody sie wieczorem i w nicy zaczynaja, bo organizm sie rozluznia....i nadal nic....Wyobrażam sobie że człowiek siedzi jak na szpilkach i czeka. Chyba lepiej urodzić kilka dni przed terminem z zaskoczenia [emoji3] ale co ja tam wiem [emoji6]
Ale doczekamy sie wszystkie... nie ma odwrotu....nadejdzie TEN dzień
A jak nie to i tak po42 tc wezma na wywolaniepo terminie...to ja siedzialam jak na szpilkach... moze dzis w nocy....a moze nad ranem..moze o 19.... i jeszcze nic sie nie dzialo..... analizowanie, ze najczesciej porody sie wieczorem i w nicy zaczynaja, bo organizm sie rozluznia....i nadal nic....
Ale doczekamy sie wszystkie... nie ma odwrotu....nadejdzie TEN dzień![]()
Szalona 29
Moderatorka
A gdzie byl czerwiec.....?? Tak przelecial, że nie wiem kiedy....z lipcem to samo będzie... nim sie obejrzymy a go nie będzieNo nie przesadzaj, jeszcze lipiec caly przed nami a Ty juz tak hop siup zw tylko dwa msc![]()
Moze i takA gdzie byl czerwiec.....?? Tak przelecial, że nie wiem kiedy....z lipcem to samo będzie... nim sie obejrzymy a go nie będzie
Szalona 29
Moderatorka
Mmm brzmi pysznie..chyna tez zrobię....ladnie wyglądaJa jutro robię ciasto malinowa chmurka. Nie mogę się doczekać. Uwielbiam.
Szalona 29
Moderatorka
My to akurat raczej przed terminem....A jak nie to i tak po42 tc wezma na wywolanie![]()
Emol
Fanka BB :)
A czytacie przed snem codziennie inna bajkę? Czasami dziecko tak jest zainteresowana bajka ze nie chce spać. Podobno hitem jest książki "śpij kroliczku" i codziennie przed snem ją czytasz. Tak musisz poprawić poduszkę, ziewnac itd i dziecko codziennie to samo robi przed snem a jednak jest książka czytanaWiem, czytalam o tych fazach. My rytual zaczynamy o 18, wiec siadamy i sie uspokajamy, jemy kolacje w spokoju, czytamy książeczki, tulimy sie. O 19.30 kąpiel spokojna, balsamowanie, ubieranko, pozniej herbatka na.dobry sen, zeby i po 20 sie kladzieny najczesciej. Jak spi w dZień do np 15 bo zasnela późno w dzien to o 21. Cycus chwilke, woda i tak lezymy...
Sama nie wiem. Takie moje myślenie [emoji4]
Tak tak, ja nie o sobie pisalam, tylko ogólnieMy to akurat raczej przed terminem....![]()
reklama
Ljanka
Fanka BB :)
ZazdroTak tak, ja nie o sobie pisalam, tylko ogólnieja czekam tylko do 37
![]()