G
gosc12
Gość
5.35 a nie 6 pomyliłam się , w książeczce zdrowia wpisująale i tak dla mnie to było bardzo długo... Zobacz załącznik 871749
A jak pojechałaś do szpitala to ile miasta już rozwarcia ? Krótko 5.5 godziny. Też tak chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
5.35 a nie 6 pomyliłam się , w książeczce zdrowia wpisująale i tak dla mnie to było bardzo długo... Zobacz załącznik 871749
To moja podobnie w 31.3 ważyła 1750Maleństwoja teraz w 31+5 mały waży 1720g
więc za 3 tyg pewnie będzie ważył około 2200g
![]()
Już nie pamiętam ale jakoś mało 2 czy 3 cmA jak pojechałaś do szpitala to ile miasta już rozwarcia ? Krótko 5.5 godziny. Też tak chce![]()
Widocznie tak ma byc ,ze moja w tym tyg ma tylko 2250gMaleństwoja teraz w 31+5 mały waży 1720g
więc za 3 tyg pewnie będzie ważył około 2200g
![]()
Uwielbiam taka bezposrednioscMi po 18 odeszły wodyzjadłam obiad ze skurczami co 3-4 min. Jak dojechałam po 19 do szpitala rozwarcie 5 cm. Około 22 bóle parte, ale jak wcześniej pisałam ze względu na GBS dodatni miałam przec co trzeci skurcz,a dwa oddychac. Dlatego II faza porodu trwała na maxa 2 godziny, nikomu nie zycze
Nie pamiętam co było na sali, bo bałam się ruszyć żeby mocni3j nie bolałona pewno były piłki, prysznic, teraz może skorzystam z gazu rozwesalajacego
podczas przyjęcia na IP od razu powiedziałam, że chce lewatywe...Ale położna zapomniała,skupili się na GBS. Podczas porodu były siki, kupa,a jak mąż otworzył sobie delicje to jeszcze na niego zwymiotowalam
sory za szczegoly
ale apeluje: nie jedzcie posiłku jak już się poród zaczyna
![]()
To moja podobnie w 31.3 ważyła 1750![]()
Od tamtego razu nie miałam już USG także nie mam pojęciaA teraz ile waży?? mi wczoraj ginekolog powiedział że mały max około 3400g będzie ważył jakbym chodziła do końca![]()
To samoK
Ja mamtaka opuchnieta troche jest
![]()
W
Widocznie tak ma byc ,ze moja w tym tyg ma tylko 2250g![]()