reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zadzwoniłam na izbę przyjęć okazuje się ze tylko Kopernika i Ujastek mogą mnie przyjąć bo mam za młoda ciąże, tam nie szło się dodzwonić, bo u nich zawsze młyn, wiec postanowiłam zadzwonić do swojego ginekologa na urlopie hehe, mam sprawdzać do niedzieli czy mi się nie nasilają skurcze i ewentualnie dzwonić w niedziele to się będziemy umawiać, stwierdził ze śmiało mogę do niego dzwonić, z tego wszystkiego aż mnie przestało wszystko bolec heh, ja się urodziłam w 34tyg wiec może to dziedziczne... najlepsze jest to ze nie pracuje, nie mam dzieci ani za dużych obowiązków, leżę i ze tak powiek kwicze i i tak złe, a byłam 2 tyg temu u ginekologa i było wszystko książkowo
W razie czego możesz przecież podjechać do tych szpitali które wymieniłaś bez dzwonienia wcześniej. Muszą Cię na IP przyjąć.

Jest prezent od męża [emoji7][emoji7][emoji7]
IMG_20180629_180452.jpg
IMG_20180629_180431_1.jpg

Załączniki

• IMG_20180629_180452.jpg
    IMG_20180629_180452.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 283
  • IMG_20180629_180431_1.jpg
    IMG_20180629_180431_1.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 292
reklama
Nie wiem nie umiem rego wytłumaczyć . Mam jakaś wewnętrzna blokadę . Mam płaskie brodawki może dlatego wmawiam sobie , ze będę miała od samego początku pod górkę.
Tez mam plaskie,nie mam takich wyntli od ciezarowki [emoji23] moja mala ssala jak cholera ;) wystarczy dobrze ulozyc sutka ,scisnac miedzy dwoma palcami i ulozyc w jej buzi, a sama zacznie ciagnac.. nie martw sie, a cycek to bliskosc z dzieckiem na poczatku ;) zobaczysz ze taki sutek dla dziecka nie jest problemem [emoji9]

Do góry