miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
A cholera z tym.. grunt ze prawie koniec [emoji23]
Dokładnie tak [emoji5] moja mogłaby za 2/3 tyg już wyjść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A cholera z tym.. grunt ze prawie koniec [emoji23]
Tez bym sie nie zdziwila gdyby tak bylo [emoji23] moja tez moglaby wyjsc za tydz-dwaDokładnie tak [emoji5] moja mogłaby za 2/3 tyg już wyjśćja bym się nie zdziwiła jeśli byłabym jedna z tych, która to teraz ma brak objawów przedporodowych, a nagle w nocy odejdzie czop, wody płodowe i urodzę w pare godzin, tak się pocieszam hah
U mnie cycki też chyba takie same, siary nie ma narazie, ale z a to sutki ciemne, wielkie się zrobiłyA ja chcę karmić sama tylko no nie wiem mam jakieś przeczucia że nie będę mieć pokarmu. Na razie cycki ani drgnęły ze swoim rozmiarem.. czasami mam tylko uczucie ciężkości jak np przed okresem. Mam nadzieję że coś ruszy po porodzie![]()
U mnie cycki też chyba takie same, siary nie ma narazie, ale z a to sutki ciemne, wielkie się zrobiłyokropnie to wygląda.
![]()
@miloscwczasachpopkultury ja dzisiaj mam 35.0 czyli 36 tydzień rozpoczęty , ale to nie jest jeszcze 9 miesiąc. Mamy jeszcze tydzień 8 miesiąca , liczę z terminu na 3.08
U mnie cycki karmiace bedaA ja chcę karmić sama tylko no nie wiem mam jakieś przeczucia że nie będę mieć pokarmu. Na razie cycki ani drgnęły ze swoim rozmiarem.. czasami mam tylko uczucie ciężkości jak np przed okresem. Mam nadzieję że coś ruszy po porodzie![]()
Ja to myślę przede wszystkim by się łobuz odwrócił A potem co ma być to będzie. To czy będę umierać z bólu 5 czy 7 czy 9 godzin to już żadna różnica![]()