Zamieszanie niezle z tygodniami ale nie ma co wałkować tematu, ja lecę z aplikacja i tego sie trzymam. Chciałabym być już jak najbliżej porodu, pewnie jak każda z nas
mieć już swojego bąbelka w rękach
oby nam jak najszybciej zleciało! I czy to będzie 35,37 czy 40 żeby wszystko było dobrze
ja dzisiaj szaleje na zakupach, oczywiście z kanapy[emoji3]weszłam na hm i reserved, cudne rzeczy dla niemowlaków z wyprzedaży [emoji76][emoji76][emoji76]
reklama
Paulana
Fanka BB :)
W
W pepco chyba są tańsze. Kupiłam kilka ale nie pamiętam za ile już. Kwestia chyba kilku złotych tylko.
Dobra cena?Zobacz załącznik 872332
W pepco chyba są tańsze. Kupiłam kilka ale nie pamiętam za ile już. Kwestia chyba kilku złotych tylko.
G
gosc12
Gość
Nie wiem już samaTen ból w pośladku to chyba rwą kulszowa.
[Emoji23]Hej dziewczyny
Strasznie bolal mnie w nocy brzuch,juz nawet nie jak okresowy ,a owulacyjny..(te mialam mocniejsze) i krzyz plus biodra i uda.. sluz nadal jest ale bez glutkow brazowych juz,ale z bardziej przezroczystymi niekiedy
Wyżyłam sie w snie na tesciowejzrąbalam ja jak cholera
az mi dzis dobrze na sercu
![]()
To ty jeszcze lepiej masz niż jaKasia ty spotykasz na swojej drodze mnóstwo życzliwych osób z tego co mówisz. Mnie tylko 1 raz ktoś przepuścił w kolejce i ze 3 razy kasjerka mnie zawołała.
30° - Minky, kocyki polarowe itpDziewczyny w jakiej temperaturze prałyście ubranka?
40° - kolorowe ubranka
60° - białe
miloscwczasachpopkultury
Zamieszanie niezle z tygodniami ale nie ma co wałkować tematu, ja lecę z aplikacja i tego sie trzymam. Chciałabym być już jak najbliżej porodu, pewnie jak każda z nasmieć już swojego bąbelka w rękach
oby nam jak najszybciej zleciało! I czy to będzie 35,37 czy 40 żeby wszystko było dobrze
ja dzisiaj szaleje na zakupach, oczywiście z kanapy[emoji3]weszłam na hm i reserved, cudne rzeczy dla niemowlaków z wyprzedaży [emoji76][emoji76][emoji76]Zobacz załącznik 872336Zobacz załącznik 872337Zobacz załącznik 872339Zobacz załącznik 872340
Ale śliczne te ciuchy [emoji7][emoji173]️
G
gosc12
Gość
Dziewczyny spokój [emoji16] ja akurat myślę z tymi tygodniami tak jak miloscwczasachpopkultury. Ale jakie to ma znaczenie? Przecież to jest TYLKO nazewnictwo [emoji16] a każda z nas wie w którym dokładnie jest tygodniu i dniu.
Życzę wszystkim by wszystkie dotrwały chociaż do SKOŃCZONEGO 37 tygodnia, czyli 37.0a czy ktoś powie że to skończony 37 a inna osoba że to rozpoczęty 38 to jakie to ma znaczenie?? [emoji16]
Haha
E
Ewka34
Gość
E
Ewka34
Gość
Ja biore aspargin i taki mi tez przepisali w szpitaluJakiej firmy polecacie magnez?
Vanilia120
Ja biorę magne b6 forte. Jest tam 100mg magnezu
reklama