reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Otóż to, święte słowa :)

Ja idę zmyć właśnie makijaż, wezmę prysznic, wymocze sobie stopki w cieplej wodzie, wyjdę z pieskiem i idę spać, bo dziś mam koszmarny dzień.. to pewnie te hormony i brak Bartka obok, tak mi dziś ciagle smutno, dzień do dupy, ciagle płacze, nic nie robię i leżę..
Głowa do góry. Czasami są takie dni. Jutro będzie lepiej!

Ja idę zmyć właśnie makijaż, wezmę prysznic, wymocze sobie stopki w cieplej wodzie, wyjdę z pieskiem i idę spać, bo dziś mam koszmarny dzień.. to pewnie te hormony i brak Bartka obok, tak mi dziś ciagle smutno, dzień do dupy, ciagle płacze, nic nie robię i leżę..

Mój ledwo przyjechał i dzisiaj pół dnia schodzimy sobie z drogi .. działamy sobie na nerwy.. chyba się stresujemy już tak zbliżającyn porodem.. zaraz dojem kolację i idę spać. Też mi smutno ale chcę żeby ten dzień się skończył.. do tego boje się , żeby przez niedzielę nic się nie zaczęło. Ciągle jakieś skurcze, bóle. Chce już wizytę w poniedziałek :(:(

*dziewczyny a Skurcze to też takie jak boli cały brzuch a kłuje dołem ? Bo już ma tak przeróżne dolegliwości , że po prostu mam dość :( kłuje od pleców do przodu ..

Ojej ale masz psiaka. Przytul się do niego na ten czas :)

Hyhy mialam czesc glowy wygolone :p i tez rudy ;) dobrze sie czulam w tej fryzurze :p uderzala w moj charakter
U mnie też było ok głowy wygolone, ale miałam możliwość to zakryc. Rudy kolor uwielbiam, tylko bardzo szybko się zmywa i włosy są wypłowiałe. Potem przeszłam na blond i teraz znowu spróbuję do blondu wrócić.

Mój ledwo przyjechał i dzisiaj pół dnia schodzimy sobie z drogi .. działamy sobie na nerwy.. chyba się stresujemy już tak zbliżającyn porodem.. zaraz dojem kolację i idę spać. Też mi smutno ale chcę żeby ten dzień się skończył.. do tego boje się , żeby przez niedzielę nic się nie zaczęło. Ciągle jakieś skurcze, bóle. Chce już wizytę w poniedziałek :(:(

*dziewczyny a Skurcze to też takie jak boli cały brzuch a kłuje dołem ? Bo już ma tak przeróżne dolegliwości , że po prostu mam dość :( kłuje od pleców do przodu ..
Biedna.. tez mnie boli,skurcze mam delikatne ale czasem i zakluje na dole..

Mnie od pleców do przodu lapaly bóle krzyżowe. Ale to nie było klucie

reklama
Do góry