G
gosc12
Gość
Ja nie zauważyłam i spytałam [emoji23]Właśnie mialam o to samo pytac![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie zauważyłam i spytałam [emoji23]Właśnie mialam o to samo pytac![]()
Miałam kiedyś coś podobnego i pomalowane na rudo.Co do fryza.. mialam taki,teraz mi troche odrosloZobacz załącznik 872481
Głowa do góry. Czasami są takie dni. Jutro będzie lepiej!Otóż to, święte słowa
Ja idę zmyć właśnie makijaż, wezmę prysznic, wymocze sobie stopki w cieplej wodzie, wyjdę z pieskiem i idę spać, bo dziś mam koszmarny dzień.. to pewnie te hormony i brak Bartka obok, tak mi dziś ciagle smutno, dzień do dupy, ciagle płacze, nic nie robię i leżę..
Hyhy mialam czesc glowy wygoloneMiałam kiedyś coś podobnego i pomalowane na rudo.
Otóż to, święte słowa
Ja idę zmyć właśnie makijaż, wezmę prysznic, wymocze sobie stopki w cieplej wodzie, wyjdę z pieskiem i idę spać, bo dziś mam koszmarny dzień.. to pewnie te hormony i brak Bartka obok, tak mi dziś ciagle smutno, dzień do dupy, ciagle płacze, nic nie robię i leżę..
Otóż to, święte słowa
U mnie też było ok głowy wygolone, ale miałam możliwość to zakryc. Rudy kolor uwielbiam, tylko bardzo szybko się zmywa i włosy są wypłowiałe. Potem przeszłam na blond i teraz znowu spróbuję do blondu wrócić.Hyhy mialam czesc glowy wygolonei tez rudy
dobrze sie czulam w tej fryzurze
uderzala w moj charakter
Biedna.. tez mnie boli,skurcze mam delikatne ale czasem i zakluje na dole..Mój ledwo przyjechał i dzisiaj pół dnia schodzimy sobie z drogi .. działamy sobie na nerwy.. chyba się stresujemy już tak zbliżającyn porodem.. zaraz dojem kolację i idę spać. Też mi smutno ale chcę żeby ten dzień się skończył.. do tego boje się , żeby przez niedzielę nic się nie zaczęło. Ciągle jakieś skurcze, bóle. Chce już wizytę w poniedziałek
*dziewczyny a Skurcze to też takie jak boli cały brzuch a kłuje dołem ? Bo już ma tak przeróżne dolegliwości , że po prostu mam dośćkłuje od pleców do przodu ..
Mnie od pleców do przodu lapaly bóle krzyżowe. Ale to nie było klucieMój ledwo przyjechał i dzisiaj pół dnia schodzimy sobie z drogi .. działamy sobie na nerwy.. chyba się stresujemy już tak zbliżającyn porodem.. zaraz dojem kolację i idę spać. Też mi smutno ale chcę żeby ten dzień się skończył.. do tego boje się , żeby przez niedzielę nic się nie zaczęło. Ciągle jakieś skurcze, bóle. Chce już wizytę w poniedziałek![]()
*dziewczyny a Skurcze to też takie jak boli cały brzuch a kłuje dołem ? Bo już ma tak przeróżne dolegliwości , że po prostu mam dośćkłuje od pleców do przodu ..
Biedna.. tez mnie boli,skurcze mam delikatne ale czasem i zakluje na dole..