reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Takiej nocy to ja jeszcze nie mialam, coś okropnego .
Zasnęłam koło 2, o 4 pobudka i fajny sen dopiero od 6.30. Jakaś masakra!!! :surprised:

Takiej nocy to ja jeszcze nie mialam, coś okropnego .
Zasnęłam koło 2, o 4 pobudka i fajny sen dopiero od 6.30. Jakaś masakra!!! :surprised:
Ja tez, jeszcze jesteśmy u rodziców mojego faceta, wiec dziś mam dzień nie przespany, u siebie był się legła na wyrko i miała w nosie cały dzień...ehm

To w traumę można jakąś wpaść [emoji14]

Ja dziewczynkom teraz nie kupiłam ani pół zabawki, a mam tego już cały kosz [emoji14] Nie kupujcie dzieciaczkom zabawek, może tak od siebie, jakąś pozytywkę (Jasio swoją do dzisiaj ma i lubi ją sobie zapuszczać przed snem), bo jak zaczną odwiedzać was znajomi/rodzina, to każdy zawsze jakiś drobiazg przyniesie. :)

No i lipiec przywitał nas dość chłodnie. Dla mnie bomba, bo nie czuję się jak balon i jestem w stanie jakoś funkcjonować. Dzisiaj obiad chyba mój K zrobi, a ja mam lenia, zaczyna boleć mnie głowa i mam przytkany nos (nie jestem przeziębiona)... chyba poświęcę dzisiejszy dzień na moje hobby i w końcu zrobię obrazek do kuchni :)

A! Zapomniałam wczoraj, kto ma blisko tesco pampersy są w przecenie, ja kupiłam paczkę 144 pamperów 2 za 60zł. Podobnie jak w bierdonce było.
W biedronce też są jeszcze te pampersy za 50 zł :*

Jest godzina niespełna 11, a ja mam już dwie zupy ugotowane i soki z jednej porcji owoców zrobione.
Siostra za niedługo będzie to pomoże mi z babeczkami i ciastkami, a potem tortilla na obiad i mam w nosie gotowanie [emoji23] jutro nic nie robię! W nosie mam [emoji23] mężu wczoraj chciał zamówić pizze to zamówi w poniedziałek na obiad [emoji23]

reklama
Oj to może dlatego właśnie, że tak długo się nie widzieliście razem? Jutro będzie na pewno lepiej. Ja z moim tez nieraz się gryzę i przykre słowa padają, ale zawsze się godzimy i wiem, ze ja tez jestem mała wredna żmijka i serio mam faceta jak skarb a tak czasami mówię nieładnie do niego i się czepiam, dziś właśnie przeanalizowałam swoje zachowanie i muszę lekko je zmienić.
Spokojnie, poniedziałek już w sumie za 24 h także niedługo.

Mi się wydaje, ze tak. Brzuch się cały napina i macica pewnie. Bierz magnez, lez dużo, poprzytulaj się ze swoim facetem i będzie lepiej.

Popłakałam sobie pod prysznicem, do spania mnie przytulił i po fochach :)
Oby dzisiaj nam nic na głowach nie siadło ..
Eh..znam ten ból..jest okropny :*
Muszę lekarzowi jutro powiedzieć. Jestem gotowa nawet brać jakieś zastrzyki ...
Zobacz załącznik 872541 Dziadki nam przywieźli ze stanów <3 3 ręczniczków za 10€, gdzie u nas jeden jest za tyle, do tego 3 pak otulaczy i ciepły kocyk, trafili idealnie bo tego nie miałam, jestem zachwycona <3
Śliczne :) jakie ręczniczki cudne ❤️
@klaudiaa975 dzisiaj znowu gdzies wpadl mi temat tego czopu [emoji14] wpisalam czop ciazowy i w google grafika sa zdjecia ... troche zaluje, ze to oglądałam ;)
Teraz to i ja widziałam [emoji16]

Do góry