Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kup sobie krople, syrop i tabletki do ssania z serii pre na len. Możesz też psiukać gardło tantum verde lub unibenem( to tańszy odpowiednik).Przez przeziębienie i chrapanie męża nie mogę spać...wrrr
Oczy mnie szczypią, nos zatkany i jakoś nie dobrze mi, muli mnie.
Do tego swędzą mnie uszy i piecze gardło. Mam nadzieję że do wtorku mi przejdzie, bo chcę wykorzystać to, że mój małżon ma jeszcze urlop. Chcę z nim zobaczyć wózki i foteliki samochodowe[emoji4]
Nie martw się na zapas, mama ginekolog pisała:hej dziewczyny ja po ostatniej wizycie jesten troszke smutna . Mam nisko łożysko powiedziała że jest na granicy patologii. 3 lipca ide do specjalisty od spraw genetycznych i ogolnie ma najlepszy sprzet u nas w miescie oczywiscie prywatnie . Po za tym moja szwagierka powinna juz rodzic termin na 29.06 ale jeszcze czekamy [emoji4]
A pro po CC na życzenie, też nie zawsze się tak da, bo plany swoją drogą a życie swoją. Akcja porodowa może się potoczyć tak szybko, że dziecko będzie już wstawione w kanał, a wtedy jest za późno na CC. Nie ma co się tak nastawiac, bo różnie to bywa.
Ja nie chcę CC, ale bardzo się boję SN. Nie nastawiam się na nic, bo po co mi jakieś rozczarowania. Będzie co ma być. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe a także żebym i ja wyszła