Katharina85
Zaangażowana w BB
ja biorę 2 razy dziennie i szczerze mówiąc- przed pójściem spać i jak wstanę. różnie to czasami wychodzi ale nie mam siły tak tego przestrzegać. tylko zastanawia mnie ten aplikator- serio może być niebezpieczny w ciąży?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
za to mdłości teraz dopadł mnie ze zdwojoną siła.
Dziękuję za Twoją odpowiedź. Ja chodzę normalnie do pracy, fakt, siedzę cały dzień przy biurko,ale zaczęłam mieć wyrzuty sumienia. Po pracy do końca dnia już tylko leżenie.ja mam krwiaka i to sporego a nadal jestem aktywna. oczywiście mniej niż przed ciążą ale nie oszczędzam się jakoś bardzo. gin mówił, żeby obserwować swoje ciało, brać luteinę i tyle. jeśli będzie mnie bolał brzuch to zwolnię. póki co jeszcze nie zamierzam. a przede mną 2 tygodnie wyjazdów także życie w ciągłym ruchu.
Ja też przestałam jeść kolacje, chociaz ostatnio kapustę kiszoną podjadamraz_dwa_trzy ja tak samo ostatnio, po tychże samych kanapeczkach mnie mocno zemdliło i w ogóle od jakiegoś czasu nie jem kolacji, bo nie daję rady na samą myśl![]()
Ja właśnie z tymi piersiami też przeżywam a tu dopiero 10 lipca wizyta@Justyna5789 - mam tak jak Ty w pierwszej ciazy piersi to był horror a teraz nic. Miękkie, niebolace i przez to się zastanawiam czy ok bo jak taki najbardziej powszechny objaw nie wystepujeza to mdłości teraz dopadł mnie ze zdwojoną siła.
PS. Ktoś dzisiaj wizytuje?
To chyba ja narazie taka bezobjawowa@Justyna5789 - mam tak jak Ty w pierwszej ciazy piersi to był horror a teraz nic. Miękkie, niebolace i przez to się zastanawiam czy ok bo jak taki najbardziej powszechny objaw nie wystepujeza to mdłości teraz dopadł mnie ze zdwojoną siła.
@Emilia S - młode ziemniaki i sałata mniaam moje ulubione danie i do tego kefir lub maslanka
@Katharina85 - ja używam aplikator i żyje. Może chodzi o to, że tym aplikatorem można za gleboko wsadzić.
Miłego dnia Dziewczyny!
PS. Ktoś dzisiaj wizytuje?
zero mdłości, jem wszystko
pfu pfu oby tak do końca
ja wizytuje w środę @gaya11 ha ha witaj w klubieHej hej, Oj, co druga ma mdłości, tulicie się do kibelka, a ja mogę jeść za troje dosłownie wszystko mi wchodzi. Od bobu po koktajl truskawkowy. Wczoraj kebaba z frytkami wsunęłam aż mi się uszy trzęsły.
Justyna ja też wizytuję dopiero za tydzień.
Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamuśki i fasoleczki![]()
Mam to samo 
3mamJa dzisiaj wizytujemam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
miałam wczoraj jeszcze z rana brązowe plamienie, ale może taki urok tej ciąży.
Ja dzisiaj wizytujemam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
miałam wczoraj jeszcze z rana brązowe plamienie, ale może taki urok tej ciąży.