Ankan
Fanka BB :)
Witam się we wtorkowy poranek.Ja wstałam, wzięłam prysznic, nasikałam do kubeczka i pobrałam ten wymaz gbs do probówki i mam nadzieje, ze ok to zrobiłam, idę z pieskiem i idę do laboratorium żeby krew oddać i te fantytam na bank kolejka i ciekawa jestem czy ktokolwiek mnie przepuści xd
A wy jakie dziś plany kobitki?![]()
Wstałam przed 9 wzięłam prusznic i umylam włosy. Ogarnęłam się i pojechałam do mojej mamy bo wróciła na kawke i śniadanko. Idę po owoce i jadę zaraz do domku bo położna przyjdzie
Super wieściJa miałam dzisiaj wizytę u lekarza. Szyjka ma niby 2.6 cm. Dwa tygodnie temu w szpitalu miała 2.5 cm, więc super ale leżę dalej tak na wszelki wypadek. Nie wiadomo ile mały waży, na pewno ponad 2 kg, bo tak się ruszał że nie dało się go dobrze zmierzyć. Przepływy, wody i cała reszta w normie. Dzisiaj mamy 34 tydzień i 1 dzień. Oddałam dzisiaj krew na toxo i przeciwciala przeciwko mojej krwi, nie wiem jak to się fachowo nazywa. Ale mam ujemną grupę więc dostałam skierowanie na tym etapie ciazy dla własnego spokoju, bo zrezygnowałam z przyjęcia immunoglobuliny. A to mój brzuch, sorki że tak kieca podciagnieta ale w ubraniu mój brzuch wygląda na bardzo malutki. I dzisiaj mnie babeczka w aptece przepuścilai ogólnie to z moim Mężem się założyliśmy, bo on twierdzi że wyjdzie mi pępek na wierzch a ja mu tłumaczę że to już nie realne raczej
więc zacieram już ręce na moja wygrana
![]()
Śliczny brzuszekU mnie też negliż jak zawsze, coś tam uroslysmy chyba, ale ostatnio mniej jem, bo już mała jest pewnie coraz większa i mi przyciska żołądek i wszystko.
Ja mam do terminu 31 dni [emoji173]️[emoji5]Zobacz załącznik 873229