reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry :) troszkę stresa mam bo czekam na wizyte, ciekawe czy Mały sie obrócil i ile już waży. Zastanawiam się czy dziś mi da skierowanie na cc jak się nie obrócil. Ale wszystkiego dowiem się wkrótce. Miłego dnia :)
Ja też czekam na wizytę, postresuje się z Toba:) jak na złość dziś mega gorąco i czuje jakby mi wody odeszly:D lekarz przyszedł później i dużo kobiet czeka... No ale cóż...

reklama
Właśnie wczoraj rozmawiałam z K na temat amolu. Czy by pomogl, czy w ogóle wolno w ciazy. To powiem żeby mi kupił Amol i ten plaster z węgla.
Termoforu nie mam :/ myślałam o zimnych okładach. A mówisz o ciepłych ? To będę coś myślała dzisiaj. Dziękuje ;-*

Możesz nalać cieplej wody do butelki po wodzie i zawiń w pieluszkę/ręcznik zeby nie przykładać bezpośrednio na skore.

Dzień dobry

Ja dzisiaj miałam straszna noc. Na wieczór zjadlam sobie arbuza i cała noc biegałam siku, zamiast spać... Jeszcze Leo cały czas naciskał mi na pęcherz.

W końcu wybraliśmy fotelik. Padlo na Maxi Cosi Pebble z bazą Familifix. Jeszcze zaraz zadzwonię do hurtowni i dopytam się o adaptery do naszego wózka to mama w piątek może by mi je przywiozła.
Biedna. No tak , bo arbuz tyle wody ma w sobie hehe :) przynajmniej się oczyscilas ładnie :)
A wózek już macie ? Mi dzisiaj w końcu przyjdzie, bo wczoraj był problem z kurierem :)

Pierzecie nowe części wózka lub fotelika ? Chyba nie ma sensu ? :)

Nic nie pomogło wczoraj. Całą noc bolało.
Dzisiaj jeszcze do łazienki nie wstawałam ale rano jest zawsze lepiej. W południe się zacznie. Dlatego korzystam, leżę i nie myślę. Mój sobie wziął do głowy, że lekarka nie pozwoliła i się trochę bal masować, że jeszcze nie ma 37tc i masowaniem jeszcze coś narobimy. Nie przetłumaczysz. Słowo lekarza , święte. [Emoji16]
O jejku[emoji852] Ale rozumiem to... mój też jak lekarz coś powie, to już świętość.
Chciałam napisać to co, co @niemamco. Jak nie masz termoforu, to do zwykłej butelki nalej gorącej wody i owiń ręcznikiem[emoji8]

Oj to dobrze , że nie jestem jedyną która słyszy coś takiego. [emoji5]

O jak słodko. My będziemy urządzać pokój małego dopiero jak już będziemy chcieli go wyprowadzić z naszej sypialni [emoji5]
Co to za karuzela na łóżeczku?

Dziękujemy :3 my nie mieliśmy wyjścia skoro mamy mieszkanie teraz 30 m i ten pokój był wcześniej nasza sypialna tzn szafa była i łóżko i tyle. A teraz śpimy w salonie, bo mamy duży i wygodny narożnik :)
Fisher price z projektorem, ale ja kupiłam za 80 zł używaną [emoji5][emoji4]

Załapaliśmy się dziś na ostatni dzien takiego jakby kiermaszu z straganami i karuzelami na naszej dzielnicy. Dopiero dziś zmotywowałam się, żeby tam pójść, bo to tylko raz w roku i szkoda mi było nawet nie pójść zobaczyć :p Kupilismy wielkie pudełko waty cukrowej i mąż wyciągnął dla naszej Lenki dwa pluszaki flaminga i jednorożca [emoji173]️ Na koniec byl pokaz fajerwerkow :D Zrobiłam troszkę zdjec, żeby Wam pokazać, a teraz idę się myc i spac ;) Dobranoc ;*
Zobacz załącznik 873469
Zobacz załącznik 873470
Zobacz załącznik 873472
Zobacz załącznik 873471

Wow, ale kolorowo i fajnie :) az sama bym poszła na takie rozrywki hah :3

Biedna. No tak , bo arbuz tyle wody ma w sobie hehe :) przynajmniej się oczyscilas ładnie :)
A wózek już macie ? Mi dzisiaj w końcu przyjdzie, bo wczoraj był problem z kurierem :)

Pierzecie nowe części wózka lub fotelika ? Chyba nie ma sensu ? :)
Z wózka nie, ale z fotelika uprałam te co przylegają do ciała. Wkładkę niemowlęcą i te naremienniki na pasy[emoji4]

reklama
Do góry