reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jestem po wizycie:) dziś 34+5, lekarz tak liczy, to termin z USG I trymestru, z OM 34+0. Malutką waży 2500 g:) A szyjka....uwaga, pomimo much szaleństw, sprzątania można powiedzieć,że się nie zmieniła. W jednym piłkarze wyszła 16 mm,w drugim 19 mm. Czyli tyle samo miała 2 tygodnie temu. Mało tego, rozwarcia brak,a z synem na tym etapie szyjka była chyba 11 mm i rozwarcie ujście wewnętrzne. Z tej radości poszłam do Rossmanna,w końcu kupiłam sobie okulary,a synkowi smoczki z czubkiem bo lubi,a bardzo rzadko pije. Teraz pralkę wstawiłam z rzeczami malutkiej tymi większymi.
Aaa a i luteine mam brać tylko jeszcze tydzień...aż się boje:)

Hej, ja już po wyrwaniu 8ki, znieczulenie było i nic nie czułam. Po ciazy muszę wziąć sie za resztę zębów :/
Tez sie zastanawiałam nad praniem części z wózka lub fotelika. Wkładkę z fotelika wypiore, prześcieradełko do wózka tez a reszta wietrzy sie i myśle czy by chociaż żelazkiem parowym nie przejechać, co myślicie?

Jestem po wizycie:) dziś 34+5, lekarz tak liczy, to termin z USG I trymestru, z OM 34+0. Malutką waży 2500 g:) A szyjka....uwaga, pomimo much szaleństw, sprzątania można powiedzieć,że się nie zmieniła. W jednym piłkarze wyszła 16 mm,w drugim 19 mm. Czyli tyle samo miała 2 tygodnie temu. Mało tego, rozwarcia brak,a z synem na tym etapie szyjka była chyba 11 mm i rozwarcie ujście wewnętrzne. Z tej radości poszłam do Rossmanna,w końcu kupiłam sobie okulary,a synkowi smoczki z czubkiem bo lubi,a bardzo rzadko pije. Teraz pralkę wstawiłam z rzeczami malutkiej tymi większymi.
Aaa a i luteine mam brać tylko jeszcze tydzień...aż się boje:)
Super wiesci ❤❤ 2500g duza panna.. ciekawe ile moja bedzie miec po tygodniu..

Super wiesci ❤❤ 2500g duza panna.. ciekawe ile moja bedzie miec po tygodniu..
Mój syn w tym samym tc i dniu ważył 2900 g:D zapowiada się mniejsze dzieciątko na szczescie:D
A Ty koniecznie się pochwal ile Twoja wazy:)
Powiiem Wam jeszcze że ćwiczę regularnie mięśnie kegla...i mam wrażenie,że one pomagają trzymać ta szyjke.

reklama
Do góry