reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Właśnie czekam już przed gabinetem. Chyba nigdy nie moglam doczekać się wizyty u dentysty tak jak dzisiaj.
Mojej siostrze nikt nie chciał zrobić rtg nawet w 3 trymestrze, musiała czekać 2 miesiące do porodu. Chociaż teoretycznie można no bo to tylko ząb a nie brzuch i dawka jest minimalna, to i tak wszystko zależy od podejścia lekarza niestety. Nawet na własną odpowiedzialność się nie da bo się boją...

Dziewczyny kiedy wam gin zakładał kartę ciąży? Mój chce dopiero 2 sierpnia a na ostatniej wizycie we wtorek zaczął się już 11tydz. I to będzie już po prenatalnych dziwnie jakoś. Dlatego że niepewna i leżę? Jak było u was?

Dziwny lekarz, a co mu szkodzi założyć kartę?? Wręcz obowiązek! Robiłaś już jakieś badania? Gdzie wpisał wyniki?
Ja miałam założona w 6 tyg na pierwszej wizycie.
Dziewczyny kiedy wam gin zakładał kartę ciąży? Mój chce dopiero 2 sierpnia a na ostatniej wizycie we wtorek zaczął się już 11tydz. I to będzie już po prenatalnych dziwnie jakoś. Dlatego że niepewna i leżę? Jak było u was?

Ojej to późno strasznie. Karte ciazy warto miec jakby nie daj los cos sie stało, ja zawsze woże jak jade sama autem.czy do pracy. Ja swoja miałam w 8tyg założoną.

Ojej to późno strasznie. Karte ciazy warto miec jakby nie daj los cos sie stało, ja zawsze woże jak jade sama autem.czy do pracy. Ja swoja miałam w 8tyg założoną.
Mi jakos w 8 tyg na wizycie serduszkowej.tez ja noszę w torebce wrazie co to każdy ma wgląd do niej nie daj Boże przy wypadku czy coś. Ja mam wizytę pod koniec lipca i mam stresa. Jakoś z objawów mi te mdłości cało dzienne zostały i sutki ciemne i tkliwe.

A co do zwolnień to coś takiego znalazłam
Screenshot_20180705-120544.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180705-120544.jpg
    Screenshot_20180705-120544.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 317
reklama
Ja miałam jakoś ok 6 tyg albo 7 jak potwierdziła na usg, że serducho bije to mi założyła

Do góry