E
Ewka34
Gość
Szczescie w nieszczesciu..No też mówię,że dobrze,że ona miała problemy z ciśnieniem,dzięki temu u małej wykryli te problemy z tetnem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczescie w nieszczesciu..No też mówię,że dobrze,że ona miała problemy z ciśnieniem,dzięki temu u małej wykryli te problemy z tetnem...
No dokładnie...Szczescie w nieszczesciu..
Czyli to nic nie znaczące bóle ? Czemu smutna minka ?Ja mam dziś 1 dzień tak jak opisalas powiedziałam na obchodzie to usłyszałam że teraz tak już może być![]()
Czemu tego jest tak dużo [emoji23]Pewnie to był skurcz![]()
Znam ten ból. Ja tak mam od 28tc. Ciągle wpycha nóżki pod rzebra, ból okropny [emoji16]Dziewczyny mnie tak boli tu w okolicy prawego żebra..mały się tu chyba pcha..okropny ból..dotykam , moze się przesunie![]()
No niestety tego typu posty tam to codzienność. Najchętniej bym się stamtąd wypisala, ale interesuje mnie, która kiedy urodzi i jaki jest stan maluszka. Ja akurat jadłam kolację i przegladalam fb, jak by byla wrażliwa na takie rzeczy to pewnie odrazu by mi się cofnęłoNa tym forum na fb ja mam wrażenie, że one są jakieś upośledzone xd serio. Ciagle dodają posty typu : czy będziecie używać oliwki, czy wymaz gbs boli, czy mam duży brzuch, czy z pipy wyleciała mi sperma czy czop xd no litości.
Patrząc tutaj u nas na forum to jesteśmy serio normalne, ogarnięte i inteligentne![]()
Co te kobiety maja w glowach..No niestety tego typu posty tam to codzienność. Najchętniej bym się stamtąd wypisala, ale interesuje mnie, która kiedy urodzi i jaki jest stan maluszka. Ja akurat jadłam kolację i przegladalam fb, jak by byla wrażliwa na takie rzeczy to pewnie odrazu by mi się cofnęłona lipcówkach nie lepiej, bo tam też jestem dodana. Laska dostała piłka od nogi w brzuch i się pyta czy jechać na ip...bo w sumie to czuje ruchy
pierwsze to co one robią to dodają post na tv, zamiast jechać do lekarza i sprawdzić. Ja rozumiem jak kogoś brzuch boli to się dziewczyny konsultują czy jechać czy nie ok..ale kurde dosta piłka i się zastanawia co ma zrobić.
![]()