reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja myślę, że postąpiłby nieuczciwie nie mówiąc o tym, zwłaszcza, że z tego co zrozumiałam nie jest lekarzem prowadzącym?

Moja lekarka na wczorajszej rutynowej wizycie oglądała serduszko bardzo długo i właśnie nie powiedziała mi dlaczego, tylko że nie wszystko widzi. To nie było jeszcze połówkowe, ale i tak czuję się z tą niewiedzą nie najlepiej, bo chociaż staram się być spokojną to i tak różne scenariusze przychodzą do głowy...
Tak nie jest ob lekarzem prowadzącym

reklama
Hej;) ja dzis po polowkowych 20t2d. I wszystko ok. Chłopak zostaje chlopakiem. Wazy 355g. Ulozony główką w dół. Termin na 22 listopad.

Powiem Wam ze badanie strasznie mi sie podobało trwalo ponad 40 min samo usg. Pan doktor wszystko dokladnie opowiadal o tych zylach o tym mozdzczku o jakis splotach gdzie powinien byc zoladek a gdzie nerki serce przedsionki i ze wlasnie w tym miejsu są i tyle tego mierzyl ze masakra. I najbardziej mi sie podobalo ze mowil ze dany paramatrer nie powinien przekraczac tyle i tyle po chwili miezyl ten parametr u naszego bobasa i za kazdym razem nie przekraczalo i zdjecie kregoslupa takie ze żeberka i kregi mozna liczyc i teraz patrze na te zdjecia na ten opis na te wykresy i ciesze sie jak glupia;DD

Czyli lekarz spełnił twoje wymogi [emoji5][emoji847] synek rośnie zdrowo i to najważniejsze [emoji106][emoji16] super [emoji108][emoji5]

Polecam i polecają chusteczki z velvet błękitne podobno nie zawierają nic szkodliwego ,wszystko naturalne:)
Byla kiedyś tu taka strona podana na której było objaśnione co znajduje się w składzie chusteczek i które są najlepsze jakościowo:)
Ja myślałam o water wipes, są nasączone tylko wodą i jakiś mały procent to sok z grapefruita. Srokao tez je poleca [emoji4] od jakiegoś czasu można dostać je w Polsce, może są ciut droższe, ok 12 zł.

Miałam godzinę temu przygodę. Szłam ulicą i rozmawiałam przez telefon. Nagle coś bzyczącego wlecialo mi w dekolt. Pod bluzkę wpadła mi osa i dwa razy ugryzla w pierś. Miałam ślady jak po wamirze. Bolało ale już jest lepiej. Na szczęście nie jestem uczulona :eek:

Hejka kochane! Wrocilam dzisiaj od lekarza, bo powiedzial ze moge przyjsc dzisiaj skoro sie bardzo denerwuje. Zrobil polowkowe, potwierdzil plec, ale mnie zdziwil, bo z poczatku powiedzial ze dziewczynka, a ja mowie, ze jak dziewczynka mialbyc chlopiec no I przyjrzal sie dokladniej I zobaczyl, ze chlopiec I wazy juz 600g I ladnie sie rozwija I fika. No I porozmawialam z nim o tych moich obawach, ze panikuje, ze panikowalam o tym wyrostku no I powiedzial to samo co wy, ze skoro wyniki laboratoryjne wyszly okej I usg tez to jest wszystko dobrze, wiec orzestalam ciagle chodzic I sie zamartwiac jak na razie, w poniedzialek terapia I oby pomoglo. A jak u Was?:happy::happy::rolleyes:

Skąd wiesz że ma 5 cm ? Mi ginekolog nie mówi takich rzeczy:/ A zawsze mówi że wszystko idealnie i tyle

Ps dziewczyny dziś poczułam o 12 cztery wyraźne kopniaczki pod ręka:) A na piąty załapał się meżulek i poczuł kopniaczka:)))

Dziś 19+0 :))) czyli zaczynamy 20 tydzień:)
Moj lekarz tez nie mowi mi takich rzeczy, jedynie ze wszystko w porządku, ale na polowkowym u specjalisty normalnie robila usg dopochwowo po to wlasnie by dlugosc szyjki zmierzyc itd. U mnie tez 4,7cm miala tydzień temu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry