reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Z tego co wiem, to jedna miała skoki ciśnienia 190/100, od dawna leżała w szpitalu i lekarze zrobili jej cc. Więc to raczej nie zależne od niej. Ważne że z maluszkiem wszystko dobrze.

Jasne :) po prostu dziwi mnie już taki ogromny wysyp dzieci. Może tez dlatego, że ja mam tak super, bezobjawową ciąże, że nawet dziś w 36+1 czuje się idealnie i nic nie boli, nie dolega. Najważniejsze, ze maluszki zdrowe i całe :)

Jutro wizytę mam na 17, niby ostatnia i dostanę do domku te ktg [emoji173]️

reklama
Dzień dobry.

Właśnie wyjechaliśmy od rodziców. Dzieci zostały i jakoś mi tak smutno:( nie lubię się z nimi rozstawać ale odpocznę bez niech. Dostaliśmy obiad na 3dni, poza tym ja nie mam już sił na codzienne spacery, wypady nad morze, place zabaw itp a moja mam jest jeszcze mloda,,energiczna to będzie im codziennie coś wymyślać.

Fajnie, że milo spędziłaś wieczór :) humor pewnie zaraz lepszy

Ty się ciesz, że na niego tak dzialasz [emoji14]

@Bajunia to wczoraj miałaś wesoło ale najgorsze dziś to sprzątanie ale całe szczęście, że są zmywarki :)
A jaki torcik dziś robisz dla męża?

Najważniejsze, że tam nie pada:) udanego wyjazdu

Dzien dobry :) ale wieści od rana. Dobrze, że z dziećmi wszystko w miarę w porządku.
A mnie az strach coraz większy zaczyna ogarniać, że to może się zacząć przed planowanym cc. A ja nie nam torby z jedzeniem ha ha spakowanej po wczorajszych naszych pomysłach:laugh2:.
Pewnie :) super było, wyjść do ludzi, porozmawiać,miło spędzić czas [emoji23][emoji16]

Dzień dobry.

Właśnie wyjechaliśmy od rodziców. Dzieci zostały i jakoś mi tak smutno:( nie lubię się z nimi rozstawać ale odpocznę bez niech. Dostaliśmy obiad na 3dni, poza tym ja nie mam już sił na codzienne spacery, wypady nad morze, place zabaw itp a moja mam jest jeszcze mloda,,energiczna to będzie im codziennie coś wymyślać.
Odpoczniesz[emoji4] A babcia na pewno się cieszy, że ma wnuki u siebie[emoji16]

Dzień dobry:) ja niedawno wstałam, zaraz śniadanko i leniuchowanie dzisiaj;) sypialnia pomalowana, my śpimy w salonie, mieliśmy zamiar dziś wieczorem wstawić łóżko ale chyba jeszcze będzie czuć farbę:/ mały kopie od rana :)

Spotkałam wczoraj koleżankę, z którą chodziłam do podstawówki. Nie widzialam się z nią z 6lat. Ma 5letnia córkę i półrocznego synka.
Synka urodziła w 6m-ci ciąży ale na szczęście zdrowy. Miała krwotok w ciąży, lekarze zatamowali.po kilku dniach w szpitalu znów krwotok i musieli jej zrobić cc w 26tc. 2tyg po porodzie znów krwotok wewnątrzmaciczny, operacja. Usunęli jej wszystko macicę wraz z przydatkami. Ledwo z życiem uszła. Masakra jak mi to opowiedziała. Dobrze, ze nasze maluszki nawet te z końca sierpnia są już w miarę w bezpiecznym tygodniu ciąży.

Witajcie , u mnie zapowiada sie kolejny gorący dzień . Dzis przylatuje moj maź - miał za zadanie kupic mi torbę do szpitala , bo ja jeszcze nic a nic nie spakowana , jestem ciekawa jaka kupił :) jutro zaczynam ja pakować i od jutra zaczynam zmiany w domu. Czeka mnie masa pakowania , wyrzucania niepotrzebnych rzeczy - tych z pokoików dziecięcych a męża rozkręcanie i skręcanie mebli i przeniesienie naszego magazynu - gdzies , musimy te kartony jakos poupychać . Mam fajny pomysł na łóżko dla Gabrysia - robię je ze stolarzem , mysle ze młodemu sie spodoba ,ja na jego miejscu byłabym przeszczęśliwa :)

Zaraz zajrze na FB zobaczyć te słodziaki co sie urodziły .

Spotkałam wczoraj koleżankę, z którą chodziłam do podstawówki. Nie widzialam się z nią z 6lat. Ma 5letnia córkę i półrocznego synka.
Synka urodziła w 6m-ci ciąży ale na szczęście zdrowy. Miała krwotok w ciąży, lekarze zatamowali.po kilku dniach w szpitalu znów krwotok i musieli jej zrobić cc w 26tc. 2tyg po porodzie znów krwotok wewnątrzmaciczny, operacja. Usunęli jej wszystko macicę wraz z przydatkami. Ledwo z życiem uszła. Masakra jak mi to opowiedziała. Dobrze, ze nasze maluszki nawet te z końca sierpnia są już w miarę w bezpiecznym tygodniu ciąży.
Ojej jakie szczęście , ze z maluchem i koleżanka wszystko dobrze . Naprawdę rozne rzeczy moga sie przydarzyć , wiec ja juz jestem niezmiernie szczęśliwa , ze dotarłam do 34 tygodnia ciąży bez większych problemów i mam nadzieje , ze poród tez bedzie Ok bez komplikacji i wam wszystkim tez tego zycze , juz tak naprawdę doszłyśmy daleko i jestesmy bardzo dzielne <3

reklama
Ojej jakie szczęście , ze z maluchem i koleżanka wszystko dobrze . Naprawdę rozne rzeczy moga sie przydarzyć , wiec ja juz jestem niezmiernie szczęśliwa , ze dotarłam do 34 tygodnia ciąży bez większych problemów i mam nadzieje , ze poród tez bedzie Ok bez komplikacji i wam wszystkim tez tego zycze , juz tak naprawdę doszłyśmy daleko i jestesmy bardzo dzielne <3
Ja tez myślę ze juz prawie każda z nas jest w tym bezpiecznym tygodniu [emoji16] jeszcze chwilę i będziemy bawić :)

Do góry