ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dodam, że to nadal te testy bardzo czułe. Ja na nich nic nie widzę.![]()
S wrzucisz normalna fotkę, nie negatyw?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dodam, że to nadal te testy bardzo czułe. Ja na nich nic nie widzę.![]()
S wrzucisz normalna fotkę, nie negatyw?
Pozytyw już bieluśki. W tej gamie i ja nic nie widzę. No, ale okresu nie ma, więc i tak szansa powodzenia dalej jest
Negatywny jak nic. Ale ja pomimo wysokiej bety w pierwszej ciąży miałam negatywne testy więc średnio w nie wierzę w moim przypadku akurat ale wiesz chce się zobaczyć dwie kreski w końcu a nie tylko wynik bety.Pozytyw już bieluśki. W tej gamie i ja nic nie widzę. No, ale okresu nie ma, więc i tak szansa powodzenia dalej jest.
mialam dokladnie tak samo.Negatywny jak nic. Ale ja pomimo wysokiej bety w pierwszej ciąży miałam negatywne testy więc średnio w nie wierzę w moim przypadku akurat ale wiesz chce się zobaczyć dwie kreski w końcu a nie tylko wynik bety.
Kochana czekasz na mnie z tym testem? 14 lipca czy wczesniej testujesz?mialam dokladnie tak samo.
@ForgetMeeNot specjalistko od testow. check&go to sa testy o czulosci 25mlu/ml?
O biednaDziewczyny za glupote trzeba placic i tak teraz zdycham....Wczoraj spotkalam sie z kuzynostwem i ich 2 polowkami i troche pozwolilam sobie wypic i umieram dzisGlowa peka i troche mi nie dobrze
![]()
czekam na Ciebie. i tak boje sie nim testowac jesli ma 25mlu czulosc... kupilam na all 20szt kasetowych moze do piatku dojdą;p,Kochana czekasz na mnie z tym testem? 14 lipca czy wczesniej testujesz?
Pytanie nie do mnie ale odpowiem, jeśli nie jest określone jako bardzo czuły to będzie 25mlu/mlmialam dokladnie tak samo.
@ForgetMeeNot specjalistko od testow. check&go to sa testy o czulosci 25mlu/ml?