reklama
Każde dziecko będzie w innym stanie zależne od tyg wagi rozwoju nie ma co pytać w 35 może być w gorszym niż ten z 32 tak mówią położne i nie ma się co sugerować czyimś dzieckiem czy waga dziecka która nie zawsze idzie w parze w rozwojemW Jakim stanie są dzieci? Wszystko ok? Ta z 2020g nie ma stwierdzonej hipotrofii?
G
gosc12
Gość
Ale super !! :OZobacz załącznik 875036
Jasne
Na razie mam zdjecie w stanie surowym bez malowania i wyglada takjest to łóżko na antresoli chciałam je postawić na jedynej prostej ścianie i wykorzystać , ze na poddaszu jest wysoko , na dole pod łóżkiem zrobie im kącik zabaw .
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Swoją drogą jesli dziewczyny Facebookowe czytają to słowo do was .
Faktycznie ja też nie popieram tego co napisała @miloscwczasachpopkultury ( sory Karola )
Ale szlak mnie trafia jak czytam jakie obelgi sypią się na tym zasranym Facebooku pod jej adresem. Nie musimy się lubić , ale szacunek należy się każdej z nas. Same robicie to samo co Karolina a nawet gorzej , bo dziewczyna tylko napisała co myśli nie obrażając przy tym nikogo, nie wywołując nawet z imienia .. jakieś screeny prywatnego profilu ? Ona wyraziła swoje zdanie , mogło się nie spodobać ale to nie jest powód By ją szmacic publicznie bo ona nikogo publicznie nie obrażała , tak jak robicie to wy . Chcąc być na forum publicznym wypadałoby mieć choć trochę kultury zachowania w grupie [emoji107]
Nie ma problemu
Jaka kultura, tam to raczej tego nie ma. Nie wspominając już o tym spamie tam i 15 postach dziennie typu pytanie retoryczne.
karkula309
miloscwczasachpopkultury
Dziewczyny nie rozwijajcie kłótni i dyskusji bo wszystkie urodzimy jeszcze dzisa w tym wypadku musiałabym umyć włosy jeszcze i spakować jedzenie i przerwac picie zbozowki zajadając czekoladę a tak się nie chce.
Zjadłam tak dużo dziś już że lewatywa musiała by być a tego nie robiłam nigdy, więc proszę nie narażacie mnie na taki stres
![]()
Hah
Anulaa88
A ma instrukcję?[emoji23][emoji16]Miałam się wam pochwalić lezaczkiem więc proszę .. tak wygląda mój bujaczek tony love [emoji23] myślałam że będzie złożony bo używany a tu niespodzianka
Tatuś aż dzisiaj zaczął składać chyba nie może się doczekać małego [emoji23]Zobacz załącznik 875057
miloscwczasachpopkultury
Zgadzam się, szacunek jest najważniejszy. Rozumiem, że ciąża, że hormony buzują...Wy kobietki na tym forum to i owszem jesteście charakterne hehe, potraficie sobie dogadać, ale nie ma chamstwa i nikt się nie obraża ani nie wyskakuje z buźką w przypadku innego zdania i zwrócenia uwagi i takie coś rozumiem...Moim zdaniem świetnie się tutaj wszystkie dobrałyście i często dogadujecie się jakbyście się znały wiele lat, super sprawa i nawet jak są jakieś niedomówienia czy coś którejś nie pasi to piszecie to tutaj prosto z mostu a nie wynosicie po innych forach itp. Trzymam kciuki za Was i Wasze porody. Sama jestem z sierpnia i uważam że to super miesiąc więc powodzonka mamusie:-)
O jak miło
Na kiedy masz termin?
Gienio
Siostra bedzie miała swoj kącik typowo dziewczęcy - mam nadzieje , ze tez bedzie zadowolona , u niej bedzie więcej dodatków.Super, Gabryś pewnie będzie zadowolony. Siostra nie będzie zazdrosna?
Dobrze, że ja nie ma fb![]()
A ja miałam byc Martyna , ale moj tata pojechał zarejestrować i przemyślał , ze Magdalena mu sie lepiej podoba i tak mnie zarejestrował , domyślacie sie miny i reakcji mojej mamy jak wrócił i ja powiadomił ?
reklama
madziula92
Super jest [emoji16]Zobacz załącznik 875036
Jasne
Na razie mam zdjecie w stanie surowym bez malowania i wyglada takjest to łóżko na antresoli chciałam je postawić na jedynej prostej ścianie i wykorzystać , ze na poddaszu jest wysoko , na dole pod łóżkiem zrobie im kącik zabaw .