reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zobacz załącznik 875036
Jasne ;)

Na razie mam zdjecie w stanie surowym bez malowania i wyglada tak :)jest to łóżko na antresoli chciałam je postawić na jedynej prostej ścianie i wykorzystać , ze na poddaszu jest wysoko , na dole pod łóżkiem zrobie im kącik zabaw .
Super, Gabryś pewnie będzie zadowolony. Siostra nie będzie zazdrosna?

Dobrze, że ja nie ma fb:)

reklama
Dziewczyny nie rozwijajcie kłótni i dyskusji bo wszystkie urodzimy jeszcze dzis :p a w tym wypadku musiałabym umyć włosy jeszcze i spakować jedzenie i przerwac picie zbozowki zajadając czekoladę a tak się nie chce. :)Zjadłam tak dużo dziś już że lewatywa musiała by być a tego nie robiłam nigdy, więc proszę nie narażacie mnie na taki stres :)

Ja rozumiem może komuś się nie podobać czyjeś zdanie , to co ktoś zrobił , czy napisał.
Mi też się to często nie podoba ale jednak szanujmy się . Każdy ma jakiś charakterek i forum to dobre miejsce by go pokazać.
Tak jak napisałaś po co się nakrecac , szukać powodu do kłótni . My tutaj na szczęście mamy taką zasadę że jak ktoś napisze coś głupiego co nam się nie podoba to zazwyczaj to ignorujemy i nie kłócimy się często.
Za pokój na świecie ! [emoji111]️[emoji111]️[emoji111]️
Zgadzam się, szacunek jest najważniejszy. Rozumiem, że ciąża, że hormony buzują...Wy kobietki na tym forum to i owszem jesteście charakterne hehe, potraficie sobie dogadać, ale nie ma chamstwa i nikt się nie obraża ani nie wyskakuje z buźką w przypadku innego zdania i zwrócenia uwagi i takie coś rozumiem...Moim zdaniem świetnie się tutaj wszystkie dobrałyście i często dogadujecie się jakbyście się znały wiele lat, super sprawa i nawet jak są jakieś niedomówienia czy coś którejś nie pasi to piszecie to tutaj prosto z mostu a nie wynosicie po innych forach itp. Trzymam kciuki za Was i Wasze porody. Sama jestem z sierpnia i uważam że to super miesiąc więc powodzonka mamusie:-)

Ja jako mama leżącą od 14 tygodnia jutro zaczynam 35+0, więc jestem bardzo szczęśliwa. Nigdy bym nie pomyślała że dotrwam do tego czasu! Czuje trochę ulgę na sercu, ale oby wytrwać jeszcze dwa tygodnie i zacznę już gotować w domu obiady, siedzieć przed tv a nie leżeć, chodzić po podwórku i delikatnie sprzątać.:D ale im bliżej poród tym bardziej się boję, że coś może pójść nie tak i że moje leżenie mogło by pójść na marne :no: mimo to staram się myśleć pozytywnie!
Podziwiam za wytrwałość i gratuluję :*
Ja trzy tygodnie leżałam , z wstawaniem na siku, zrobieniem sobie jedzenia i było ciężko. Dobrze, że już jesteś tak bliziutko :)
Ej...opiekowałam się jedną Klaudią kiedyś[emoji16]mówiłam na nią Klaudusia albo Klaudynka[emoji16] (chociaż wiem, że jest też imię Klaudyna)[emoji4]
Strasznie długie te zdrobnienia :p
No z lekka Ci cisną:)
Na której tej grupie takie afery są ? Sierpniowe mamy , mamusie ? Podajcie dokładna nazwę ?
Hej dziewczynki :)
Co tam? U mnie leniwa niedziela ale kurze musialam powycierac haha :)
Czy ktos bierze walizke na kółkach do szpitala? Bo mam taka sredniej wielkości i tak sobie mysle ze w niej byloby mi najlepiej wszystko poukładać, tylko zastanawiam się czy nie bede wyglądać jak kosmita z tą torbą:D ;D :)
Nie głupi pomysł wcale.jesli będzie Ci wygodnie wziąć jedna taka duza na kółkach to czemu nie :) ja mam jedną dla siebie taka do ręki, druga też do ręki ale ma w kieszonce rączkę i można jechać na kółeczkach :)
Ja myślę że nie tyle szpieguje co dziewczyna jest na kilku grupach na raz :)
Ja też jestem i ty też [emoji14]
Czyta , może się wypowiada , może nie . Nie wiem [emoji39] tutaj jest dużo dziewczyn na tym forum , a mało się udziela :)Czemu brzydkiego? Mój mąż np chciałby tak nazwać córkę więc chyba nie jest tak źle [emoji8]

Jak samopoczucie twoje ? :)
Nie wiem, jakieś takie ciężkie mi się wydaje
Dobre , dziekii :) miałam parę skurczy w nocy , ale przeszły. Grill nad wodą nie wypalił więc gotujemy rosół, może posciagamy wszystko z łóżeczka, wypierzemy :) a u Ciebie ? Chumorek widziałam był super :D

Ja mam dziś dzień leniucha. Poza odkurzaniem i szybkim obiadem planuje jedynie nicnierobienie i tarzanie się na kanapie z pilotem w ręce przelaczajac między odmóżdżającymi programami.
Mało ambitnie ale cóż ;)

Macie dziewczyny piękne imiona. Zarówno Karolina, Malwina, Klaudia są takie dźwieczne i kobiece. Bardzo mi się podobają.
Dziękuje :* a jak Ty masz na imię ?:)

Ja mam walizkę na kolkach:) mniej związków że szpitala mi tam wejdzie:D bo na twardym będzie stać. I torbę na ramię z wózka starą,rzeczy dla Małej.

Piszecie o imionach, wszystkie są piekne:-) jeśli dobrze się z nimi czujemy:-) ja mojego kiedyś nie lubiłam...Ale już lubie:D miło mi, Agata jestem:D
Agata, Agatka. Mi się bardzo podoba :):)

Dziewczyny nie rozwijajcie kłótni i dyskusji bo wszystkie urodzimy jeszcze dzis :p a w tym wypadku musiałabym umyć włosy jeszcze i spakować jedzenie i przerwac picie zbozowki zajadając czekoladę a tak się nie chce. :)Zjadłam tak dużo dziś już że lewatywa musiała by być a tego nie robiłam nigdy, więc proszę nie narażacie mnie na taki stres :)
Masz rację haha:)

reklama
Do góry