reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
witajcie :) ja dziś obudziłam się przed 9 ;) i czeka mnie sprzątanie w sypialni po malowaniu :D muszę wszystko umyć :D dziś już wstawimy łóżko, bo wczoraj jeszcze farba śmierdziała i nie dało się tam spać :D kolor idealny, taki jaki chciałam :D jak wstawimy łóżko i będzie w miarę ogarnięte to wstawię zdjęcie :D jak się czujecie? mnie wczoraj cały dzień plecy bolały i strasznie mi drętwieją ręce w nocy. Czy któraś z Was też odczuwa drętwienie rąk w nocy? miłego dnia ;)

witajcie :) ja dziś obudziłam się przed 9 ;) i czeka mnie sprzątanie w sypialni po malowaniu :D muszę wszystko umyć :D dziś już wstawimy łóżko, bo wczoraj jeszcze farba śmierdziała i nie dało się tam spać :D kolor idealny, taki jaki chciałam :D jak wstawimy łóżko i będzie w miarę ogarnięte to wstawię zdjęcie :D jak się czujecie? mnie wczoraj cały dzień plecy bolały i strasznie mi drętwieją ręce w nocy. Czy któraś z Was też odczuwa drętwienie rąk w nocy? miłego dnia ;)
Koniecznie pokaż efekt końcowy[emoji4]

Wkoncu bezpieczny tydzień :)
29 stycz/ 9 lipiecZobacz załącznik 875286

Super brzuszek i gratulacje :)

U nas dziś tak :)

IMG_0766.JPG

I na 17 wizyta :)

Załączniki

• IMG_0766.JPG
    IMG_0766.JPG
    169,2 KB · Wyświetleń: 271
Hejka[emoji847]
Razem z moja mała panną w brzuchu nie śpimy od 5[emoji85] mąż wyjechał w delegacje do Włoch, wroci w środę także mamy trochę czasu na odpoczynek. Stwierdzam ze przy mężu więcej robię niż bez niego [emoji3] byłam już po bułeczki i szamie śniadanie ;) jakie plany na dzisiaj dziewczyny?[emoji846]

Cześć [emoji847]

Ja dopiero wstałam 15 min temu hah, mój wrócił po nocce o 6:30 to wyszedł z pieskiem, wziął prysznic i śpi do 14.

Ja właśnie tez wyszłam z pieskiem i idę myju. Pójdę do żabki po puszkę coli, bo muszę się obudzić i jakieś maliny i truskawki obowiązkowo ;) później odpoczynek hhehe. Na obiad jedynie dziś obiore ziemniaczki, jajko sadzone i kefir będzie i z głowy.

Po 16 wyjeżdżamy do lekarza. Po powrocie wstąpimy do marketu po większe zakupy spożywcze, do kaufa po karmę 10 kg dla pieska i do domku odpoczywać ;)

Czasami jak patrzę na Wasze zdjęcia brzuszków i tych akrobacji to żałuję że mam łożysko na przedniej ścianie :D ale za to mnie prawie w ogóle te kopniaczki nie bolą, chyba że grzebie mi paluszkami na wzgórku lonowym to wtedy tak.:oops:
Też mam z przodu łożysko :) i np niektórych ruchów nie czuję tylko widzę :)
Ja się niby równo w terminie urodziłam a ważyłam 2650 [emoji23] także reguły nie ma :D
Maleństwo ❤️ ja miałam 56cm i 3700 :p
Klaudia a jeszcze zapytam.. raty allegro ? Ja nie korzystałam ale słyszałam dużo fajnych opinii :)
Myślałam nad tym ale w ogóle nie zagłębialam się w temacie. Tam trzeba przedstawiać jakieś dokumenty czy coś ?
Chyba popatrzę dzisiaj. Dziekii :-***

Hej :*
Dzis moj mi odbiera wyniki gbs,ciekawe jak wyszlo.. ;)
Czuje sie jakas zmeczona.. ale nie moge lezec ,cos porobie.. moze energia mi wroci.. corcia robi dzis ogorkowa zupke :p moze ona mnie popedzi troszke..
@Paulana a takie czopki glicerynowe? Bo jedna dziewczyna na sali wlasnie je brala ,ale u niej nic nie skutkowaly i sila rzeczy miala lewatywe przed porodem..

Też mam z przodu łożysko :) i np niektórych ruchów nie czuję tylko widzę :)

Maleństwo [emoji173]️ ja miałam 56cm i 3700 [emoji14]

Myślałam nad tym ale w ogóle nie zagłębialam się w temacie. Tam trzeba przedstawiać jakieś dokumenty czy coś ?
Chyba popatrzę dzisiaj. Dziekii :-***
Nie wiem co tam trzeba przedstawić .. niby ten proces trwa krótko więc może akurat by się udało ;)

reklama
Chyba bardzo nie mogę doczekać się małej bo ostatnio co parę dni zmieniam zestaw ubranek na wyjście ze szpitala dla Malwinki i już mam co innego przygotowane :D albo przeglądam co jakiś czas torbę do szpitala , oglądam ciuszki w szafie i tak patrzę co jej założę jak będzie w domu co będzie do siebie pasować itp .. :D
Czy tylko ja tak mam ?

Ja doczekać się tez nie mogę, już wczoraj miałam jakiś dół tzn mówię do mojego, że ja już mam dosyć bycia w tej ciąży tzn pod takim względem, że chciałabym już tak za tydzień urodzic hah. On mnie pochwalił, ze pięknie wszystko znoszę, ze jestem dzielna i jest z nas dumny ;) miłe to było.

Ale torby to szpitala stoją naszykowane i ich nie chce mi się otwierać. Jedynie dziś dołożę już ostatnie potrzebne rzeczy i przeleje kosmetyki tzn szampon, żel do mycia i żel do twarzy do tych buteleczek. I tyle

Do góry