Maljan
Fanka BB :)
Może i jest, ja tej aplikacji nie mamW tej aplikacji preglife jest jakiś licznik skurczy , czy to coś innego jeszcze ?Zobacz załącznik 875429
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może i jest, ja tej aplikacji nie mamW tej aplikacji preglife jest jakiś licznik skurczy , czy to coś innego jeszcze ?Zobacz załącznik 875429
My go mamy i nie kupujemy tej bazy bo samochodem będziemy jeździć rzadko, więc zbędny wydatek jak dla nasJa teraz ogarnelam, ze fotelik maxi cosi cabriofix to wydatek 450 zł, ale do tego trzeba mieć ta cała bazę isofix za następne tyle, ja pierdziu xd
No to niespodzianka.
To jest niezbędne ta baza pod niego prawda?
Minie po porodzie. Mi strasznie dretwialy dłonie w poprzedniej ciąży. Najgorzej w nocy bo nawet ból potrafił mnie ze snu wybudzić.Super! A jaki to kolor? Czekam na zdjęcie, ja tez wrzucę jak się ogarne ze wszystkim. Nasza farba o dziwo wg nie śmierdziała, az dziwneDziś chce tam okno umyc. Komoda już się składa w ratach, mój nie ma czasu a tak bardzo by chciał, żeby już stała i przez to tak. Dziś rano ja się szykowałam do lekarza a on coś zaczął, później przyjechaliśmy pół godziny zanim do pracy miał jechac, ja szykowałam coś do zjedzenia, a on jeszcze skoczył jakaś szufladę złożyć
Dziś na wieczór napewno będzie już gotowa
Ja tez mam ten problem z drętwieniem dłoni, nie raz nawet w Dzien się to zdaza, mam nadzieje, ze to minie![]()
My go mamy i nie kupujemy tej bazy bo samochodem będziemy jeździć rzadko, więc zbędny wydatek jak dla nas![]()
Minie po porodzie. Mi strasznie dretwialy dłonie w poprzedniej ciąży. Najgorzej w nocy bo nawet ból potrafił mnie ze snu wybudzić.
Ponoć to od ucisku na kręgosłup
Mój mąż brał mi i sobie nowe telefony z allegro raty 0 % , tak ze 3-4 msc temu i jak się wypełnia taki formularz to trzeba coś tam z banku wypelnic o dochodach że co miesiąc są stałe na konto , podawał dane firmy w której pracuje NIP itp![]()
Więc odpada u nas. No nic , trudno. Przeczekamy z dwa miesiące, może trzy jeszcze. Będzie malutka to szybciej czas zleci![]()
To Twój facet pracuje na czarno?
Umowa zlecenie