reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mi kazała po prostu siedzieć i się bujac (chciały mi tak bóle krzyżowe złagodzić). Ta jasneeeee fest pomogło. Jeszcze ze mi wody nie odeszły na raz tylko chlustały to leciały po piłce i po nogach. Wrrr
Jak z weza strazackiego [emoji23] wybacz wyobrazilam sobie jak skaczesz na tej pilce i taka sikawka z wod ci leci [emoji23]

Najgorsze te ostatnie dni/tygodnie :( ale już niedługo :*
To prawda. O ile mocne skurcze przepowiadajace nie są mi obce o tyle te bóle miednicy i pleców chyba są nowością. Tzn z każdego porodu pamiętam okrutny ból miednicy ale nie z czasów ciąży. Dziś bardzo mnie spina. I nie przechodzi. To jeszcze nie ból taki 10/10 Jak przy porodzie ale z 7/10 na pewno...

Myślę że da i to dużo. Ja cały poród prawie byłam na piłce. Skakanie powoduje że dziecko bardziej napięra na szyjkę i rozwarcie szybciej idzie jak już są skurcze. A i na kręgosłup super pomaga.

Myślałam właśnie o plecach też, bo dzisiaj przeszłam się po zakupy i w domu po powrocie już czułam , kość ogonowa i posladek. Przy okazji malutka szybciej wejdzie w kanał :) zabiorę zabawkę dziecku na kilka dni [emoji23]

No na mnie juz nic.. sliwki nigdy nie dzialaly ;) teraz wypilam kefir naturalny to tylko gazy mam :( dlatego chce pogadac z ginem wczwartek o tych czopkach ktore podala mi @Paulana i o czopkach glicerynowych ;) bo mam dodatkowo hemoroidy ;)

Słuchaj a może ci się wydaje że masz zatwardzenie. Przy takim opuchnięciu odbytu możesz to tak odczuwać. Nie przyj na siłę. Mi pomagają płatki owsiane jeśli mam się wypróżnić.

reklama
Do góry