Paulana
Fanka BB :)
Dziewczyny ,pamietacie te moje swedzace cos na tatuazu? Dzis tez mi wyszlo tylko pod nim.. posmarowalam ta nalewka z bursztynow.. cholerka.. :/
A może to ten tatuaż? W ciąży wszystko możliwe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziewczyny ,pamietacie te moje swedzace cos na tatuazu? Dzis tez mi wyszlo tylko pod nim.. posmarowalam ta nalewka z bursztynow.. cholerka.. :/
Według mnie już niskoDzis zaczynam 34 tydzień wlasnie zrobiłam sobie zdjecie i wysłałam kilku koleżankom - mówią , ze wyglądam jak by były tak bliźniaki albo jakbym miała juz rodzic . Tez tak myślicie ? Nisko jest juz Zobacz załącznik 875554
Nie potrzebuje juz.. zjadlam druga ture z mezem zupy ogorkowej i popilam kefirem naturalnym i teraz dostalam rozwolnieniaNasz Chihuahua robi się zazdrosnajak moj podchodzi mnie przytulić to przybiega i szczeka, piszczy.
Kup sobie syrop duphalac
Nie, bo mam inne jeszcze ,a one nie swedzaA może to ten tatuaż? W ciąży wszystko możliwe.
Czy takie obniżenie brzycha moze oznaczać , ze juz jestem bardzo blisko ? Jejciu zaczynam pakować ta torbę wreszcie , bo niby nic sie nie dzieje a tu nagle zacznie sie akcja .No powiem ci że masz trochę tego brzucha .... Heheheale uroczo :* i terminy mamy coraz bliżej
![]()
Ale by były jaja jakby sie okazało , ze tam jednak sa bliźniaki i nikt tego nie zauważył .Brzuszek masz spory, to faktale poza brzuszkiem jaka ty zgrabna jesteś!
![]()
Te słodycze nas wykończąPróbujja u siebie znam przyczynę- slodycze
![]()
codziennie coś słodkiego jem Co ciekawego czytasz?Jest duszno, mimo otwartego okna, ale to po prostu pogoda taka jest. Dobrze, że nie ma upału. A na sali jesteśmy we cztery, a pacjentki, to jak w kalejdoskopie się zmieniają.
Książki przeczytałam już dwie, teraz męczę trzecią![]()
Tez jestem tego zdania, że wolałabym żeby miał z 4 kg zamiast 2. Moj miał 2,7 kg w zeszłym tygodniu więc oby do 3,5 kg i mogę rodzićJa tam bym chyba wolała takiego klocusia niż 2500 np [emoji39]
Przynajmniej od początku wiedziałaś że dziecko masz na rękach [emoji16]

Ale SłodziakMoje 4 kg słoneczko
Czy On wyglądał na 4 kg?
Jak tak patrze na te zdjęcie to nie mogę sie doczekać![]()
@Gienio wydaje mi się, że brzuszek jest nisko. Ale Ty szczuplutka jesteś!