reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To już bezpiecznie, co ma być to będzie, a przecież Ty już się od 2 tyg męczysz z różnymi objawami takimi przed porodem także moim zdaniem to jest kwestia czasu jak się zdarzy ten dzień niebawem nawet i :) i to nie z powodu seksu czy tam posprzątania czegoś ;) będzie dobrze, już bezpieczny okres także nie ma co się martwić moim zdaniem
Dzieki ;) dlatego jestem spokojna ;)

Zobacz załącznik 875853
Ja mam z firmy sunbaby kupiłam z drugiej ręki. Trzy stopniowa regulacja położenia siedziska od póllezenia do prostego siedzenia. Regulacja wysokości siedziska. 2 wymienne tacki. Kółka do łatwego przesuwania z blokadą. Tapicerka z PCV co ułatwia czyszczenie. Pieciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Polecam. Lenka używała od 4 miesiąca. Teraz ma prawie 2 lata i chętnie jada w nim posilki

O, wlasnei mialam pytać od którego miesiąca używaliście juz takiego fotelika do jedzonka, bo tez bym chciała coś takiego, do naszego małego mieszkanka akurat. A 4 miesięce jak miałam to już samodzielnie w tym siedziała? Myślałam, ze dzieciaczki tak jak maja z 7 miesiecy to siadają dopiero samodzielnie w miarę? :D

Ja już widze jak nasza malutka będzie siedziała w takim fotelu i zajadala jakiś mix ziemniaczki groszek marchewka i jak na podłodze będzie syf to pies będzie od razu zlizywal wszystko po niej haha :)

Ty jesteś 36+3 :D ja jestem 37+3 [emoji23] oj Ewka Ewka :D
Ewka wyobraża sobie dawanie spermy i literówkę zrobiła:) ja leżę pod ktg i z tego co widzę to skurcze są regularne ale słabe bo ok 30. A boli o niebo mocniej niż jak ostatnio miałam na 70.
Wepchne się chyba na wizytę u lekarza. Chce mieć pewność że to jeszcze nie czas na szpital....

reklama
Do góry