G
gosc12
Gość
Wg OM 37+3![]()
Ty jesteś 36+3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg OM 37+3![]()
Ja lekkie noszę, a ciężkie zostawiam w aucie i mąż przynosipochwal się
![]()
DziekiTo już bezpiecznie, co ma być to będzie, a przecież Ty już się od 2 tyg męczysz z różnymi objawami takimi przed porodem także moim zdaniem to jest kwestia czasu jak się zdarzy ten dzień niebawem nawet ii to nie z powodu seksu czy tam posprzątania czegoś
będzie dobrze, już bezpieczny okres także nie ma co się martwić moim zdaniem
Lepiej dmuchać na zimne hehWłaśnie mój Bartek spał po nocce w domu, aż sam powiedział, ze czemu nie zadzwoniłam po niego żeby mi pomógł, a nie jak jakieś małe sloniatko idę z torbami większymi ode mnie i z tym duzym brzuszkiem hah![]()
Zobacz załącznik 875853
Ja mam z firmy sunbaby kupiłam z drugiej ręki. Trzy stopniowa regulacja położenia siedziska od póllezenia do prostego siedzenia. Regulacja wysokości siedziska. 2 wymienne tacki. Kółka do łatwego przesuwania z blokadą. Tapicerka z PCV co ułatwia czyszczenie. Pieciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Polecam. Lenka używała od 4 miesiąca. Teraz ma prawie 2 lata i chętnie jada w nim posilki
Ewka wyobraża sobie dawanie spermy i literówkę zrobiłaTy jesteś 36+3ja jestem 37+3 [emoji23] oj Ewka Ewka
![]()
Ty masz wg om 38+3 tak? Teraz bedziesz miec w sob 39.. ja nie licze z usgTy jesteś 36+3ja jestem 37+3 [emoji23] oj Ewka Ewka
![]()
Lepiej dmuchać na zimne heh![]()
Mój to by mnie chyba naprawdę zabił[emoji23][emoji16]Właśnie mój Bartek spał po nocce w domu, aż sam powiedział, ze czemu nie zadzwoniłam po niego żeby mi pomógł, a nie jak jakieś małe sloniatko idę z torbami większymi ode mnie i z tym duzym brzuszkiem hah![]()
Z om mam 37+3. A ty 36+3Ty masz wg om 38+3 tak? Teraz bedziesz miec w sob 39.. ja nie licze z usg