Maljan
Fanka BB :)
W aptece geminiGdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W aptece geminiGdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?
Ty to masz dużo energii, zazdroszczęDokładniejuż tak na pewno nie będę rozrabiała. Teraz odpoczywam, pozmywam tylko po obiadku, zmienię pościel na nowiutka i leze dalej. Tak o 18 poprasuję co się nazbierało i już luzik
![]()
Czemu literowke? Dobrze napisalamEwka wyobraża sobie dawanie spermy i literówkę zrobiłaja leżę pod ktg i z tego co widzę to skurcze są regularne ale słabe bo ok 30. A boli o niebo mocniej niż jak ostatnio miałam na 70.
Wepchne się chyba na wizytę u lekarza. Chce mieć pewność że to jeszcze nie czas na szpital....
Jeden ch.j jak to jest,boli mnie coraz bardziej..Z om mam 37+3. A ty 36+3
Ja też nie liczę z USG. Ty jeszcze nie masz skończonego 37 to jak byś urodziła na dniach to będzie wcześniaczkiem. Dlatego się dziwię , że już byś chciała wyganiać![]()
Źle [emoji23] bo jesteś tydzień za mnąCzemu literowke? Dobrze napisalamjak nic sie nie zacznie to moze mi gin cos powie w czwartek..
Mydlo wlozDziewczyny wiem ze kiedyś temat był ale nie pamiętam juzco włożyć do komody zeby pozbyć się zapachu nowych mebli??
![]()
To chodziło pewnie o podkłady na łóżko szpitalne i w domu dla Ciebie na łóżko też się przydadzą [emoji23] chociaż dla małej masz raczej te same podkłady [emoji16]Ja na przewijak, bo mam na łóżeczku. Łóżko nasze wole oszczędzić takim zabiegom![]()
Na Allegro x 2 paczki po 10 szt chyba.
Ja wsypalam ziarna kawy. I przeszła kawą.Dziewczyny wiem ze kiedyś temat był ale nie pamiętam juzco włożyć do komody zeby pozbyć się zapachu nowych mebli??
![]()
Nie nie siedziala samodzielnie. Dlatego jest ta opcja pół leżaczek. Jak gotowałam obiad to sobie ja tam wkladalam i pichcilysmy razemO, wlasnei mialam pytać od którego miesiąca używaliście juz takiego fotelika do jedzonka, bo tez bym chciała coś takiego, do naszego małego mieszkanka akurat. A 4 miesięce jak miałam to już samodzielnie w tym siedziała? Myślałam, ze dzieciaczki tak jak maja z 7 miesiecy to siadają dopiero samodzielnie w miarę?
Ja już widze jak nasza malutka będzie siedziała w takim fotelu i zajadala jakiś mix ziemniaczki groszek marchewka i jak na podłodze będzie syf to pies będzie od razu zlizywal wszystko po niej haha![]()