reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 875853
Ja mam z firmy sunbaby kupiłam z drugiej ręki. Trzy stopniowa regulacja położenia siedziska od póllezenia do prostego siedzenia. Regulacja wysokości siedziska. 2 wymienne tacki. Kółka do łatwego przesuwania z blokadą. Tapicerka z PCV co ułatwia czyszczenie. Pieciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Polecam. Lenka używała od 4 miesiąca. Teraz ma prawie 2 lata i chętnie jada w nim posilki
Super, bardzo fajnie się prezentuje i faktycznie ma dobre "parametry" ( pasy itp...). Poszperam na necie, poszukam ofert sprzedaży tego krzesełka. Dziękuję. :-)

Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776

Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne :p
Woooow ile ty tego masz [emoji16] wszystko sama kupowałaś czy podostawałaś coś? [emoji16]

Czemu literowke? Dobrze napisalam ;) jak nic sie nie zacznie to moze mi gin cos powie w czwartek..
Napisałam tak bo skoro masz termin na 6.08 to 3 dni przed moim terminem. A ja 35+6
Jeden ch.j jak to jest,boli mnie coraz bardziej..
Heh. I to jest podsumowanie.
Ja czekam na doktora właśnie. Rejestratorka powiedziała że lepiej sprawdzić wszystko więc wyjęła już dokumenty i czekam na gina. Chociaż jak mówiłam ktg lepsze niż ostatnio A ledwo na nogach chwilami stoję...

Zobacz załącznik 875853
Ja mam z firmy sunbaby kupiłam z drugiej ręki. Trzy stopniowa regulacja położenia siedziska od póllezenia do prostego siedzenia. Regulacja wysokości siedziska. 2 wymienne tacki. Kółka do łatwego przesuwania z blokadą. Tapicerka z PCV co ułatwia czyszczenie. Pieciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Polecam. Lenka używała od 4 miesiąca. Teraz ma prawie 2 lata i chętnie jada w nim posilki
Jakie ładne te krzesełka do karmienia [emoji7] fajnie jak będziemy już kupować takie rzeczy [emoji16]

reklama
Napisałam tak bo skoro masz termin na 6.08 to 3 dni przed moim terminem. A ja 35+6

Heh. I to jest podsumowanie.
Ja czekam na doktora właśnie. Rejestratorka powiedziała że lepiej sprawdzić wszystko więc wyjęła już dokumenty i czekam na gina. Chociaż jak mówiłam ktg lepsze niż ostatnio A ledwo na nogach chwilami stoję...
Wg OM mam na 27.07 ;) Wiki nie czekala na termin z USG,wiec jak juz mowilam wszystko sie moze zdarzyc ;) podsumowanie idealne i zgodne z moim stanem hyhy poprostu mam to w dupie ktory to jest tydz. :p ;)

Ciekawe co ci powiedza.. trzymam kciukasy ;)

Do góry