E
Ewka34
Gość
Hyhyhy dziekiPrzede wszystkim szczere [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhyhy dziekiPrzede wszystkim szczere [emoji16]
Ale te buciki słodkie [emoji7]
U mnie obok teraz otworzyli kika, ale jakoś mi się ten sklep nie podoba. Kupiłam 1 body na wyjście ze szpitala, ale nic innego ładnego tam nie znalazłam [emoji16]Z Kika za 20 zł [emoji56] tez mnie urzekły i musiałam kupić hah. Są na 2-6 miesięcy także akurat na wyjścia czasami jej założę żeby była modnisia [emoji16][emoji87]
U mnie obok teraz otworzyli kika, ale jakoś mi się ten sklep nie podoba. Kupiłam 1 body na wyjście ze szpitala, ale nic innego ładnego tam nie znalazłam [emoji16]
Może to dlatego, że ja nie lubię tego typu sklepów, gdzie jest mydło i powidło [emoji16]No coś Tyw sensie ciuszki tez mnie nie porywaja, ale ozdoby do domu maja przekozackie i poduszki i kocyki itd
![]()
Większość dostałam, trochę używanych, trochę nowych, sama niewiele kupiłamWoooow ile ty tego masz [emoji16] wszystko sama kupowałaś czy podostawałaś coś? [emoji16]
To trzeba iść przed porodem na taką konsultacje ?A ja dzisiaj byłam na konsultacji u anestezjologa i nie mam żadnych przeciwskazań do znieczulenia przy porodziemam nadzieję, że mi się uda dostać [emoji16]
To zależy od szpitala. U nas trzebaTo trzeba iść przed porodem na taką konsultacje ?a ja nie byłam..
![]()