reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny bo pisałam do was, wiem, że macie swoje sprawy i tematy. W pt mam gin. Od tygodnia prawie czuje jajnik ( miałam na nim zmianę wcześniej ) boli mnie właśnie, mam biegunki i czuje, że coś mi uciska na jajnik, ciągle mam parcie na pęcherz i mam problem z oddaniem moczu [emoji21] Skończyły mi się leki wszystkie więc podejrzewam, że to znowu torbiel
Jeżeli masz biegunki i problem z oddaniem moczu to dawno jechałabym do szpitala. No ale ja to ja. Bo może znów być jakaś zmiana, ciąża pozamacicNa czy jakikolwiek inny powód. W każdym bądź razie ja bym nie czekała do piątku tylko już jechała to sprawdzić

Tu normalne

Wlasnie dostalam smsa z inpost ze jest paczka... kurde nie moglo 10 min wczesniej... wlasnie nie mam jak pojechac:(

Załączniki

• IMG_20180710_172606.jpg
    IMG_20180710_172606.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 157
No ja widzę tylko ile po zrobieniu testu zrobiłaś zdjęcie?
z 5 min jakies. to jest ten test z rana ale rano slepa jestem bo zaspana i bez okularów a zawsze robie testom zdj zeby potem na kompie móc wrzucic w negatyw i obserwowac...ale z drugiej str mysle sobie ze gdyby na tym 25mlu mial wyjsc cien to na tym 10 bylaby wyrazniejsza kreska....obydwa testy pink i pewnie robia mnie w ch....

Napisalam do M czy odbierze mi paczke a on mi napisal czy stajnia bedzie owtarta dzisiaj? :p bo jak zamknieta to paczka bedzie jutro :D:D:D:D

reklama
z 5 min jakies. to jest ten test z rana ale rano slepa jestem bo zaspana i bez okularów a zawsze robie testom zdj zeby potem na kompie móc wrzucic w negatyw i obserwowac...ale z drugiej str mysle sobie ze gdyby na tym 25mlu mial wyjsc cien to na tym 10 bylaby wyrazniejsza kreska....obydwa testy pink i pewnie robia mnie w ch....

Napisalam do M czy odbierze mi paczke a on mi napisal czy stajnia bedzie owtarta dzisiaj? [emoji14] bo jak zamknieta to paczka bedzie jutro :D:D:D:D
Jeśli rano kreski nie było, to może być ta kontrolna która czasem zolknie po czasie :(

Do góry