A wrzuć normalne zdj może lepiej widaćAj juz wytrzymam zawsze to dzień dalej i szansa ze jesli cos jest to beta wzrosnie i zamiast cienia będą krechy.
Wszystkiego najlepszego dla synka
Czy wy widzicie tu coś poza moim praniem oczywiście![]()
reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
Normalne foto wciepnijAj juz wytrzymam zawsze to dzień dalej i szansa ze jesli cos jest to beta wzrosnie i zamiast cienia będą krechy.
Wszystkiego najlepszego dla synka
Czy wy widzicie tu coś poza moim praniem oczywiście![]()
Ja też. Dodatkowo nie pomagał. Odstawiłam a potem się okazało że bez leków prolaktyna wróciła do normy.Ja po bromergonie czulam się fatalnie. W glowie mi się krecilo i zle sie bardzo czulam.
Jeżeli masz biegunki i problem z oddaniem moczu to dawno jechałabym do szpitala. No ale ja to ja. Bo może znów być jakaś zmiana, ciąża pozamacicNa czy jakikolwiek inny powód. W każdym bądź razie ja bym nie czekała do piątku tylko już jechała to sprawdzićDziewczyny bo pisałam do was, wiem, że macie swoje sprawy i tematy. W pt mam gin. Od tygodnia prawie czuje jajnik ( miałam na nim zmianę wcześniej ) boli mnie właśnie, mam biegunki i czuje, że coś mi uciska na jajnik, ciągle mam parcie na pęcherz i mam problem z oddaniem moczu [emoji21] Skończyły mi się leki wszystkie więc podejrzewam, że to znowu torbiel
Kasienka3b
Fanka BB :)
Tu ja 2 kreski nie widzeTu normalne
Wlasnie dostalam smsa z inpost ze jest paczka... kurde nie moglo 10 min wczesniej... wlasnie nie mam jak pojechac![]()
to test 25mlu/ml ciezko mi to zdj pokazac..Tu ja 2 kreski nie widze![]()
No ja widzę tylko ile po zrobieniu testu zrobiłaś zdjęcie?Tu normalne
Wlasnie dostalam smsa z inpost ze jest paczka... kurde nie moglo 10 min wczesniej... wlasnie nie mam jak pojechac![]()
z 5 min jakies. to jest ten test z rana ale rano slepa jestem bo zaspana i bez okularów a zawsze robie testom zdj zeby potem na kompie móc wrzucic w negatyw i obserwowac...ale z drugiej str mysle sobie ze gdyby na tym 25mlu mial wyjsc cien to na tym 10 bylaby wyrazniejsza kreska....obydwa testy pink i pewnie robia mnie w ch....No ja widzę tylko ile po zrobieniu testu zrobiłaś zdjęcie?
Napisalam do M czy odbierze mi paczke a on mi napisal czy stajnia bedzie owtarta dzisiaj?
reklama
Jeśli rano kreski nie było, to może być ta kontrolna która czasem zolknie po czasiez 5 min jakies. to jest ten test z rana ale rano slepa jestem bo zaspana i bez okularów a zawsze robie testom zdj zeby potem na kompie móc wrzucic w negatyw i obserwowac...ale z drugiej str mysle sobie ze gdyby na tym 25mlu mial wyjsc cien to na tym 10 bylaby wyrazniejsza kreska....obydwa testy pink i pewnie robia mnie w ch....
Napisalam do M czy odbierze mi paczke a on mi napisal czy stajnia bedzie owtarta dzisiaj? [emoji14] bo jak zamknieta to paczka bedzie jutro![]()