Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki za radę oczywiście poczytam [emoji6]Wpisz sobie testy adac, fotelik z takim testem są bezpieczne. Najbardziej popularne to chyba maxi cosi i peg perego. Niestety cena to około 500-600zl :/
Dziewczyny, szkoda ze ten wątek taki martwy, przecież mnóstwo kupujemywrzucajcie swoje wyprawkowe łupy.
Polećcie jakieś elektroniczne laktatory![]()
Jak to fajnie brzmi :"... poprac, poprasować i gotowe"Ja laktator zamowilam taki
Prawdziwe Bubee Pojedyncze/Podwójna Elektryczna Pompa Piersi Dziecko Karmienie Piersią Niemowląt Smoczek z 150 ml butelka do karmienia dzieci USB piersi Pompy
Link do: Real Bubee Single/Double Electric Breast Pump Baby Breast Feeding Infant Nipple with 150ml baby feeding bottle USB Breast Pumps-in Electric Breast Pumps from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
Nianie elektroniczna taka
Link do: OVERMAX BABYLINE 2.1 NIANIA ELEKTRONICZNA CYFROWA
Ma bardzo dobry zasieg, bo na 2 pietrxe zostawilam i w ogrodzie slyszalam
Nadal szukam spiworka do wozka, ochraniaczy i innych gadzetow do lozeczka nie kupuje, moze pozniej jesli faktycznie dziecku beda wchodzily rece w szczebelki albo glowa bedzie uderzal.
Kupic musze przewijak na lozeczko, kosmetyki i rzeczy z apteki
No i dla siebie do szpitala
I czekam na ubranka od kuzynki, potem kupic dzieciowy proszek, poprac, poprasowac i gotowa![]()
czyli poród zbliża się wielkimi krokami O Madeli słyszyłam dużo dobrego, ale zastanawiam się czy naprawdę warto wydać ponad 500 zł... Z chęcią poszukałabym trochę tańszej alternatywy, więc a nuż ten CanpolJa wlasnie rozmyslam jaki laktator wybrac bo mam dwa do wyboru - oba bardzo zachwalane przez kolezanki, chociaz bardziej ze wskazaniem na ten duzo drozszy. I nie wiem czy wydawac dwa razy wiecej jak nie mam pojecia co bedzie z karmieniem czy nie wydawac [emoji848]
Medela Swing / Canpol Babies Easy Start