G
gosc12
Gość
Poród bajkaJak mi odeszły wody w szpitalu to po 19 min urodziłam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poród bajkaJak mi odeszły wody w szpitalu to po 19 min urodziłam![]()
W poniedziałek też będziesz mieć usg ? Ciekawe ile waży już niuniaNie wiem. Lekarz nic nie mówił. Idę do niego chyba w poniedziałek to spytam czy pobierze wymaz jeszcze raz
Jeśli nie są zielone oczywiścieJak wody odejdą, możesz być jeszcze spokojnie ok. 3h w domu i na spokojnie jechaćtak mówili nam na szkole rodzenia
Oj nie powiedziałabym.. ale przed odejściem wód koszmarPoród bajka![]()
Tak takJeśli nie są zielone oczywiście![]()
Też mam zgaga,ale nie jest jakaś ogromna...A coś jeść trzeba... teraz mam chęć na kawę i babkę cytrynową...trochę się boje,ale cozJa to po twoim śniadanku to bym miała taką zgagę że nawet rennie by nie pomogło [emoji16]
Nie mogę jest owoców i szynki sklepowej bo niestety kończy się zgaga![]()
Próbuj może akurat się udaTeż mam zgaga,ale nie jest jakaś ogromna...A coś jeść trzeba... teraz mam chęć na kawę i babkę cytrynową...trochę się boje,ale coz![]()
Oj widzisz...ja za drożdżowym nie przepadam. A teraz zaryzykuję z kawą i babkaPróbuj może akurat się udaja jeszcze w dzień więcej jem ale na noc uważam. Całe szczęście że po ciastach nie mam zgagi.. z wykluczeniem drożdżowych. Te dają mi popalić
![]()
Piękny, urodzajny rok [emoji7]U mojej teściowej byłam ostatnio i doznałam szoku ile jabłek z jednego drzewa. Aż teściu musiał podpierać gałęzie z jabłkamito z jednego drzewa takie owoce
Zobacz załącznik 876156